18-08-2023

Davidsen opgraderer partneraftale med KIF Kolding

​​​​​​​​​​​​​​For fjerde sæson i træk, har vi i Davidsens Tømmerhandel opgraderet vores engagement i KIF Kolding. Samtidig bliver vi også en tæt samarbejdspartner i uddannelsen af unge KIF Håndbold drenge/piger, der ønsker at forene deres håndboldliv med uddannelse.

Fredag d. 1. september 2023 starter Victor Lyngsø og Pelle Boesen som salgstrainees i vores lokale Davidsens Tømmerhandel på Platinvej, Kolding.  

Vores økonomidirektør, Bo Michaelsen udtaler om samarbejdet:
”Vi er rigtig glade for samarbejdet med KIF Kolding. Det har været en fornøjelse at opleve det store sammenhold både på og uden for banen sidste sæson, hvor alle kæmper for hinanden. Det er dyder, som vi også bruger meget internt i Davidsen, hvor ”Vi” er en af vores stærke værdier. Derudover er vi rigtig glade for, at vi får tilknyttet Victor og Pelle til vores lokale trælastforretning på Platinvej, Kolding som salgstrainees. Så vi også den vej rundt hjælper hinanden, og vi er med til at sikre, at de unge talenter også får en god ballast ved siden af håndbolden.”  

Direktør for KIF Kolding, Christian Hjermind udtaler ligeledes om samarbejdet:
”Det er fantastisk at Davidsen endnu engang er med på holdet. Samtidig påskønner vi at de tager del i uddannelsen af vores unge spillere. Vi ønsker at uddanne det hele menneske i KIF Kolding, og det kan vi gøre sammen med Davidsen. Vi glæder os over at Davidsen endnu engang kommer til at pryde ryggen af vores spilletrøjer til sæsonen 2023-2024 – det er bare så godt. Vi glæder os til mange fælles oplevelser i Sydbank Arena.”

Vi er utrolig stolte af at være en del af KIF Kolding. For os i Davidsen er det vigtigt at være en del af lokalsamfundet, og vi investerer i fællesskabet, fordi det er en del af vores DNA.  


"Hver for sig er vi gode, men sammen er vi bedst."