Ny trælastchef hos Davidsen i Venslev ser stort potentiale i området

05-10-2022

Davidsens Tømmerhandel i Venslev har i flere år oplevet en positiv udvikling og øget efterspørgsel fra både de professionelle håndværkere og gør-det-selv folket. Men vækstambitionerne er større, og med Andreas Beese som ny trælastchef er målet at udvikle forretningen yderligere og ansætte flere medarbejdere de næste tre år. Andreas Beese har allerede en lang karriere i trælastbranchen og kommer til Venslev med et kæmpe netværk blandt de sjællandske håndværkere i bagagen.

”Andreas kommer med stor erfaring fra hele erhvervsmarkedet på det nordlige og vestlige Sjælland og har et kæmpe netværk. Det har naturligvis været helt afgørende for os at finde en ny trælastchef til Venslev, der vil og kan udvikle vores forretning med særligt fokus på håndværkere og de ambitiøse gør-det-selv folk, som der er mange af her i området. Her deler Andreas vores lokale tilgang til tingene i Davidsen og ser samme potentiale for butikken, som vi og vores medarbejdere gør,” siger regionsdirektør Esben Axelsen hos Davidsens Tømmerhandel.

Han pointerer samtidig, at Andreas endvidere har de menneskelige lederegenskaber, som er uhyre vigtige i byggebranchen. For to år siden udvidede vi sortimentet på byggematerialer og tømmervarer med 25 procent i Venslev. Samtidig blev der skruet op for rådgivningsdelen til håndværkere og de ambitiøse selvbyggere i sommerhusområderne. De tiltag har været en klar medvirkende årsag til den fremgang vi har haft i Venslev de seneste to år.

Bredt sortiment er afgørende

Og netop Davidsens villighed til at have et bredt sortiment af byggevarer på lager og fokus på håndværket ser Andreas Beese som en klar fordel i kampen om kunderne fremover. Det er nemlig helt afgørende for både professionelle og gør-det-selv folket, at de ikke spilder tid på at køre forgæves efter materialer.

”Den store fordel vi har hos Davidsen i Venslev i modsætning til mange andre steder, er, at vi i stor stil selv sammensætter vores sortiment af byggematerialer og tømmervarer. På den måde kan vi fleksibelt favne både renoveringer og byggeri i sommerhusområderne og det, de professionelle håndværkere efterspørger her i området,” siger Andreas Beese.

Han forventer, at den positive udvikling hos Davidsen i Venslev de kommende år først og fremmest skal komme fra boligrenoveringer, herunder naturligvis energirenoveringer. Men også de mange gør-det-selv folk fra sommerhusområderne kommer til at trække en del af udviklingen.

Klar til nye klimakrav

Andreas Beese kommer til Davidsen i Venslev med stor viden om de nye klimakrav, der møder byggeriet efter nytår. Kravene betyder bl.a., at håndværkere, på selv mindre nybyggerier, bliver forpligtet til at rapportere detaljeret på materialers klimaaftryk.

”Det er en helt ny virkelighed, der møder håndværkerne efter nytår. Og derfor har Davidsen nu et uddannet bæredygtighedsteam i alle butikker. Også her i Venslev, hvor vi står klar til at hjælpe prof-kunderne hele vejen rundt om de nye klimakrav efter årsskiftet,” siger Andreas Beese.

Andreas Beese er 30 år og bosat i Svogerslev med sin kone og to børn. Han kommer fra en stilling som salgschef i Stark i Roskilde, hvor han har været i otte år. Oprindeligt er han uddannet hos Bygma, så det er en ægte brancheprofil, vi får ombord Davidsen i Venslev.