PRESSE

Her finder du de seneste pressemeddelelser og nyheder fra Davidsen. Vi vil altid gerne besvare spørgsmål fra pressen.

Sønderjyske Fodbold - Hovedsponsor

07-07-2023
Davidsen bliver hovedsponsor og får markant plads på brystet

Davidsen har indgået et hovedsponsorat med Sønderjyske Fodbold og bliver eksponeret med den store logoplads på midten af spillernes kamptrøjer.  Davidsen har siden dannelsen af Sønderjyske Fodbold været en markant og meget vigtig sponsor i klubben, og nu skruer den sønderjyske virksomhed op for støtten til hele Sønderjyllands fodboldhold.

Åbning Grønland

16-06-2023
Grønlandsk byggeaktivitet fører til udvidelse hos Davidsens Tømmerhandel

Den 15. juni slår Davidsens Tømmerhandel dørene op for deres netop udvidede og moderniserede afdeling i Nuuk. Udvidelsen sker på baggrund af en vækstende byggebranche i Grønland samt en prioritering af det grønlandske marked, som har resulteret i større lokal efterspørgsel på byggematerialer og specialiseret faglig viden om grønlandsk byggeri blandt professionelle kunder.

Davidsen Årsregnskab

31-05-2023
Davidsens toplinje runder 4 mia. kr. i 2022 – fortsatte strategiske investeringer har fuldt fokus

Drevet af et langt større fokus på det professionelle byggeri voksede omsætningen hos familieejede Davidsens Tømmerhandel i 2022 med 8,4 procent til 4,156 milliarder kroner.

01-05-2023
DAVIDSEN DM I PADEL

I foråret 2023 afholdt vi vores hidtil største kundeevent på tværs af Davidsen: Davidsen DM i Padel.
Det har været en intens turnering, hvor fællesskabet, sporten og kampgejsten virkelig er blevet dyrket.

25-04-2023
DAVIDSEN UDVIDER I VEJLE

Spaden er netop blevet sat i jorden til første etape af en større udvidelse hos Davidsens Tømmerhandel i Vejle Nord. Udvidelsen er en del af ambitiøse vækstplaner for Trekantområdet og indebærer en tocifret millioninvestering, der blandt andet mere end fordobler det nuværende butiksareal. Det skal bruges på et endnu større sortiment, der er forankret i afdelingens dybe lokale kendskab.

21-03-2023
PATRICK S. ANDERSEN: FRA ELEV TIL TRÆLASTDIREKTØR PÅ 6 ÅR

Det trak både overskrifter og ekstra opmærksomhed, da 26-årige Patrick Skov Andersen i august 2022 blev trælastdirektør for Davidsens lokation i Vojens. Fokus var især på hans unge alder og det faktum, at der kun gik 6 år fra han som nyudklækket student startede som elev i Davidsen, til han kunne sætte sig i direktørstolen. Vi har talt med nu 27-årige Patrick Skov Andersen om hans kometkarriere, og hvad det kræver at bryde gennem branchens usynlige barriere.

22-02-2023
DAVIDSENS BYGGEMATERIALER PAKKES NU I 100% GENBRUGSPLAST

I samarbejde med vores leverandør BetaPack A/S har vi over en længere periode eksperimenteret med at øge mængden af genbrugsplast i vores emballage. Det har været vigtigt for os, at omstillingen til genbrugsplast ikke gik ud over kvaliteten. Byggematerialerne skal selvfølgelig altid være godt beskyttet under opbevaring og ved levering fra os til vores kunder. Det er nu lykkedes at udvikle vores pakkefolie i 100% genbrugsplast (PCR) uden at gå på kompromis med kvaliteten.

05-01-2023
DAVIDSEN VOKSER I SVENDBORG - LOGISTIKOPGAVER RYKKES TIL VOJENS

Efter markant fremgang i Davidsens Grindsted afdeling, skrues der nu yderligere op for faglighed og fokus på håndværkerne. For at give endnu mere plads til de professionelle kunder og udvide det professionelle sortiment markant, rykker Daviden nu en række logistikcenter opgaver til sit nyudbyggede logistikcenter i Vojens. Dermed frigives to haller og et stort udendørsareal, der bl.a. giver plads til, at Davidsens populære håndværksmesser kommer til Grindsted i 2023.

18-11-2022
DAVIDSEN ÅBNER NY TØMMERHANDEL I SVENDBORG

I dag åbner Davidsens Tømmerhandel  en ny stor tømmerhandel i Svendborg. Dermed styrkes tilstedeværelsen på Fyn, og vi er klar til at betjene de sydfynske håndværkere og gør-det-selv folk med faglig sparring og et stort sortiment.

27-10-2022
DAVIDSEN STØTTER KNÆK CANCER

I Davidsen støtter vi igen op omkring Knæk Cancer, hvor Davidsen donerer 100.000 kr. til kampen mod kræften.Det er en hjertesag for os at støtte forskningen, behandlingen samt støtten til patienter og pårørende. De fleste af os har haft kræften tæt inde på livet, og vi håber at donationer som vores kan være med til at gøre en forskel.

​​​​​​​Vi står sammen om at kæmpe for ”ET LIV UDEN KRÆFT”.

Sammen er vi stærkere.

05-10-2022
DAVIDSEN VENSLEV FÅR NY TRÆLASTCHEF

Davidsens Tømmerhandel i Venslev har i flere år oplevet en positiv udvikling og øget efterspørgsel fra både de professionelle håndværkere og gør-det-selv folket. Men vækstambitionerne er større, og med Andreas Beese som ny trælastchef er målet at udvikle forretningen de kommende år. Andreas Beese har allerede en lang karriere i trælastbranchen og kommer til Venslev med et kæmpe netværk blandt de sjællandske håndværkere i bagagen.

02-06-2022
DAVIDSEN ÅBNER FOR DØGNSERVICE TIL HÅNDVÆRKERE PÅ FYN

Som led i en stigende efterspørgsel og videreudvikling af en række tiltag, der effektiviserer håndværkernes hverdag, åbner Davidsens Tømmerhandel  nu for, at håndværkere på Fyn kan benytte en ny døgnservice. Muligheden for at bestille og afhente byggevarer hele døgnet tager afsæt i Davidsens store trælast og logistikcenter i Odense.

11-05-2022
STRATEGISK FOKUSERING ØGER DAVIDSENS TOP- OG BUNDLINJE

I et år præget af stor aktivitet og forsyningsudfordringer i byggeriet vokser omsætningen hos sønderjyske Davidsens Tømmerhandel med mere end 500 millioner kr. Det viser det netop offentliggjorte årsregnskab for 2021.

23-03-2022
DAVIDSEN ØGER SPONSORATET OG BLIVER MEDSPONSOR I SØNDERJYSKE DAMEHÅNDBOLD

Davidsen, der har bakket op om SønderjyskE Damehåndbold siden skabelsen i 2004, øger nu sit sponsorat og bliver medhovedsponsor for den nyslåede ligaklub. 

9-12-2021
DAVIDSEN TØMMERHANDEL OG BORGMESTER BO HANSEN TAGER FØRSTE SPADESTIK TIL NY STOR TØMMERHANDEL I SVENDBORG.

Efter et år med salgskontor og en mindre butik og trælast i Svendborg sætter Davidsens Tømmerhandel nu fart på næste fase af de sydfynske investeringer - nemlig byggeriet af en ny, stor tømmerhandel på Grønnemosevej 26.

25-10-2021
DAVIDSEN SKÆRPER PROFILEN OG INVESTERER I FORNYELSE AF DE SØNDERJYSKE FORRETNINGER

Alt til byggeri og endnu mere til den professionelle håndværker, semi-proffen og gør-det-selv-kunden. Sådan lyder den korte formel på de butiks- og konceptinvesteringer, som Davidsens Tømmerhandel i de kommende måneder folder ud over alle sønderjyske forretninger. 

22-10-2021
DAVIDSENS TØMMERHANDEL STØTTER KAMPEN MOD KRÆFT

Vi har i Davidsen igen besluttet at støtte op omkring 'Knæk Cancer', hvor Davidsen donerer 100.000 kr. til kampen mod kræften.

Davidsen sætter en stor ære i at hjælpe alvorligt kræftramte, samt sikre forskningen fremadrettet.


30-06-2021
SENIOR INDKØBER JOHN GØBEL GÅR PÅ PENSION

Vores senior indkøber John Gøbel har i en alder af 73 år og efter mere end 56 års aktivt virke i Davidsen valgt at ”lægge handskerne på hylden” og gå på fuld tid som aktiv pensionist.Det er med fuld forståelse, men også med stort vemod at vi i dag siger farvel til John, der har været i Davidsen gennem så mange år. Vi har nydt godt af Johns store erfaring, hjælpsomhed og positive indstilling. Kæmpe tak til John for en stærk arbejdsindsats  – al mulig held og lykke med den 3. alder derhjemme hos Jytte.

Ønskes du af hele Team Davidsen

12-05-2021
DAVIDSEN TØMMERHANDEL VOKSEDE 1 MIA. I 2020

Med en omsætningsfremgang på 45% til 3,34 mia. kr. og et tredoblet resultat før skat var 2020 et yderst tilfredsstillende år for sønderjyske Davidsens Tømmerhandel. Effektiv integration af Optimera-kæden bidrog sammen med høj aktivitet i erhvervsmarkedet og stor vækst i onlineforretningen til fremgang i alle dele af forretningen. Med den succesfulde integration af Optimere-kæden sigter adm. direktør, Henrik Clausen, mod nye opkøb i nær fremtid.

25-03-2021
DAVIDSEN OPRUSTER PÅ FYN - KØBER XL-BYG I LANGESKOV

Sønderjyske Davidsens Tømmerhandel udbygger nu sin markedsposition på Fyn. Det sker, når den familieejede tømmerhandel overtager XL-Byg Grønfeldt i Langeskov fra indehaver Bo Grønfeldt. Sammen med de 20 ansatte fortsætter Bo Grønfeldt efter opkøbet med at servicere og rådgive de professionelle håndværkere og gør-det-selv kunder - nu med et bredere sortiment og en række nye servicetiltag fra Davidsen.

16-03-2021
DAVIDSEN ETABLERER SALGSKONTOR I SVENDBORG

Davidsens Tømmerhandel fortsætter ekspansionen, og åbner et salgskontor i Svendborg mandag d. 15. marts. Efter grundige og nøje overvejelser er vi nu klar med en plan for at etablere os i Svendborg.
Salgskontoret vil blive bemandet af en håndfuld medarbejdere, som alle er bosat i Svendborg, og har indgående kendskab til lokalområdet og håndværkerne i byen.

05-02-2021
HADERSLEV, RØDEKRO OG BILLUND TOG GULD I INTERN SALGSKONKURRENCE

Den landsdækkende tømmerhandel Davidsen har gennem de sidste 3 måneder konkurreret om at finde kædens bedste sælgere. Selvom der blev kæmpet om højeste salg i 20 forskellige discipliner, endte konkurrencen med at udvikle sig til noget af en gyser. Team Dyrup med Karlslunde, Kolding og Nr. Nebel pressede i perioder de tre jyske guldvindere så meget, så der måtte trykkes ekstra hårdt på salgspedalen helt frem til målstregen.

05-02-2021
SAMMENLÆGNINGEN AF DAVIDSENS TØMMERHANDEL ER PÅ PLADS I AALBORG

Som et led i overtagelsen af de tidligere Optimera byggecentre i Hjørring og Aalborg har Davidsens Tømmerhandel samlet alle nordjyske aktiviteter i Aalborg. Det har i det seneste år bl.a. resulteret i en massiv udvidelse af varesortimentet hos tømmerhandelen i Aalborg, der betjener de professionelle håndværkere.

10-02-2021
DAVIDSENS TØMMERHANDEL UDBYGGER FLÅDEN AF GULE LASTBILER

Gennem de seneste måneder er 14 nye, gule Davidsen-lastbiler trillet ud på vejene fra den familieejede tømmerhandel, som har 22 tømmerhandler på tværs af landet.

I dag er vores dygtige chauffører vigtigere end nogensinde. I en verden, hvor flere og flere bestillinger sker online, er de tit vores ansigt over for kunderne og en vigtig ambassadør, som kan være med til at gøre en afgørende forskel.

19-10-2020
DAVIDSEN HAR IGEN I ÅR BESLUTTET AT STØTTE OP OMKRING ’KNÆK CANCER’, HVOR VI DONERER 100.000 KR. TIL KAMPEN MOD KRÆFT

Vi har i Davidsen igen besluttet at støtte op omkring ’Knæk Cancer’, hvor Davidsen donerer 100.000 kr. til kampen mod kræften.

I forbindelse med det store ’Knæk Cancer’ indsamlingsshow på TV2 lørdag aften i tidsrummet kl. 20.00 - 24.00 vil Davidsens Tømmerhandel blive promoveret i programmet og ligeledes om fredagen i ’Vild med Dans’. Dette skal dog ikke overskygge formålet om at støtte en god sag.

19-05-2020
SOLID VÆKST FOR DAVIDSENS TØMMERHANDEL I 2019

Med en omsætning på 2,3 milliarder kroner kom Davidsens Tømmerhandel stærkt ud af 2019. Drevet af solid fremgang i salget til både professionelle og private, voksede toplinjen med næsten 500 millioner kr. Optimera-opkøbet bidrog markant til omsætningsvæksten i årets tre sidste måneder. Investeringer i onlineforretningen til både professionelle og private intensiveres i 2020.

12-03-2020
Vi holder fortsat åbent i alle Davidsen forretningerne, og vil betjene vores kunder på bedste vis, både i forretningerne og på Davidsenshop.dk

Vi følger naturligvis anvisningerne fra myndighederne og tager vores forholdsregler, hvorfor en del medarbejdere arbejder hjemmefra og er tilgængelig online eller via telefon.

Vi har iværksat en række interne tiltag og procedurer, der skal medvirke til at nedsætte risikoen for smittefare hos Davidsen.  

11-10-2019
DAVIDSENS TØMMERHANDEL OVERTAGER OFFICIELT OPTIMERA

Med konkurrencemyndighedernes endelige godkendelse har Davidsens Tømmerhandel nu officielt overtaget Optimera-kæden. Alle medarbejdere i den nye, samlede virksomhed er orienteret om fremtidsplanerne for Davidsen, som nu har byggemarkeder og trælasthandler i hele landet.

Med overtagelsen næsten fordobler Davidsen antallet af afdelinger på landsplan og styrker markant positionen i og omkring landets fire største byer. Det betyder, at Davidsens nu i alt har 23 afdelinger rundt om i landet.​​​​​​​

23-09-2019
DAVIDSENS TØMMERHANDEL FEJRER 75 ÅR - FORUDE VENTER NATIONALT INDTOG

Tirsdag den 1. oktober er det 75 år siden den familieejede trælastvirksomhed, Davidsens Tømmerhandel, for første gang slog dørene op for håndværkere og entreprenører.

Her åbnede grundlægger Christian Davidsen den første tømmerhandel i Sommersted i Sønderjylland.

Hvad der startede som en lokal tømmerhandel i Sommersted i 1944, er i dag en virksomhed med 700 ansatte, 13 afdelinger, en stor webshop og en årlig omsætning på godt to mia. kr.

21-06-2019
DAVIDSENS TØMMERHANDEL A/S VÆLGER HESEHUS SOM E-HANDELSPARTNER

Danmarks tredjestørste og landsdækkende kæde på det professionelle byggevaremarked, Davidsens Tømmerhandel, har valgt Hesehus til at stå bag deres nye B2B-totalløsning.

Hos Davidsens Tømmerhandel er ambitionen for den nye B2B-totalløsning ikke til at tage fejl af. Davidsens Tømmerhandel ser e-handel som et forretningskritisk og helt centralt ben i deres overordnede strategi, og målsætningen for den nye B2B-webshop er derfor også helt klar. Den ambitiøse handelsvirksomhed går efter at få markedets bedste løsning inden for trælast og byggemarkeder.

19-06-2019
​​​​​​​DAVIDSENS TØMMERHANDEL KØBER OPTIMERA OG BLIVER LANDSDÆKKENDE

I en af de største handler på det danske byggevaremarked til dato, er det aftalt, at familieejede Davidsens Tømmerhandel køber konkurrenten Optimera ud af Saint-Gobain Distribution Denmark A/S. Med opkøbet bliver Davidsen den tredje største kæde på det professionelle marked med solid, landsdækkende tilstedeværelse. Handlen fordobler antallet af Davidsens byggecentre og varsler fornyet konkurrence i og omkring de største byer, herunder specielt København.

11-06-2019
VI STØTTER DANMARK PLANTER TRÆER

I forbindelse med det store indsamlingsshow "Danmark planter træer", støtter Davidsen med 500 træer til gavn for klimaet. Som resultat af projektet bliver der plantet ny skov flere steder i Danmark - herunder Middelfart, Århus og Fredericia.

07-02-2019
DAVIDSEN LØFTER BUNDLINJEN MARKANT

Davidsens Tømmerhandel A/S, gik ud af 2018 med vækst i både omsætning og indtjening.

Øget effektivitet og et fokus på at styrke det økonomiske fundament løftede omsætningen til 1,853 mia. kroner, mens resultatet før skat voksede til 51 mio. kr.

Forude venter en større millionsatsning på kundevendte, digitale værktøjer og bredere landsdækkende tilstedeværelse på erhvervsmarkedet.​​​​​​​