LOGISTIK

Logistik er en topprioritet hos Davidsen. Det er blandt andet derfor vi bruger egne biler og chauffører til levering af byggematerialer, og bestræber os på at levere varerne, så det bliver så nemt for dig som muligt.


Kompetente chauffører

Når du bestiller varer hos Davidsen, kan du stole på at de bliver leveret rettidigt, forsvarligt og korrekt. Vi har egne chauffører som har et indgående kendskab til de varer de bringer ud, og som er vant til at komme på byggepladser. Som en del af vores service tilbyder vi altid levering med kran, og vi forsøger altid at imødekomme dine ønsker til hvor du ønsker varerne placeret ved levering. Vi tager os altså af alt det tunge arbejde så det bliver så nemt for dig som muligt.

Tryg og sikker levering

Når vi leverer varer med vores egne lastbiler, benytter vi os af et trackingsystem som sikrer at vi nemt kan spore din forsendelse og oplyse dig om hvor dine varer befinder sig. Det giver dig en ekstra tryghed som kunde.

Fleksibel bestilling

Når du handler hos Davidsen, er det ligegyldigt hvilken afdeling du bestiller varerne i. Vi tilbyder landsdækkende levering, og i visse afdelinger kan du også afhente varerne selv og dermed spare fragten. Under Find Butik kan du finde de enkelte afdelinger og se vores åbningstider.

Priser

Fragtprisen afhænger af hvilke varer du bestiller, og hvor de skal leveres. Fragtprisen fremgår altid af fakturaen.

90 MIN. LEVERINGSSERVICE I AARHUS OG OMEGN

Undgå unødvendig tidsspild når du mangler materialer for at fuldføre opgaven. Med vores 90 minutters leveringsservice i Aarhus og omegn, kan du få lager-, trælast- og byggevarer leveret inden for kort tid.


Praktisk info

  • Ved pallegods skal der være en truck til aflæsning.
  • For øvrigt gods skal der være aflæsningshjælp.
  • Ordren bestilles i normal åbningstid – senest 60 min. før lukketid.​​​​​​​​​​​​​​

Priser

  • Startprisen er 150 kr., og afhænger derefter af hvor varen leveres.
  • Overstiger aflæsningstiden 10 min påregnes en merudgift.
  • Farligt gods faktureres særskilt.