Rådgivning du kan stole på

Ærlig og kompetent rådgivning er en af Davidsens kernekompetencer. Vi har faguddannet personale, som kan deres kram til fingerspidserne og altid tager udgangspunkt i dine behov.

Rådgivning i øjenhøjde

Vores rådgivere har typisk en håndværksmæssig baggrund, så du møder altid en person som forstår dine behov og tager faglig del i dine projekter. Vi bestræber os på at være lyttende og forstående, og holder os løbende opdateret med den nyeste viden på området. Du er sikret en kompetent og faglig korrekt vejledning – uanset projektets størrelse eller omfang.

Faguddannede medarbejdere

God rådgivning kan få dine projekter til at glide nemmere og spare dig for kostbare fejl. Derfor kan du hos Davidsen altid få kontakt med en faguddannet medarbejder, som har flere års erfaring fra branchen. Det er din garanti for, at du vælger de rigtige varer i de rigtige mængder - første gang.

Fokus på kundetilfredshed

God kundeservice er omdrejningspunktet i Davidsens forretningsgrundlag. Hver dag besvarer vi hundredvis af henvendelser fra kunder, og gør en dyd ud af at levere en hurtig og effektiv service. Vi hjælper ikke blot med produktrelevante spørgsmål, men giver også gode råd om fx installering, vedligeholdelse mm. - så du får det optimale ud af dine produkter.

Trustpilot

Vores høje serviceniveau afspejles bl.a. i de tusindvis af positive anmeldelser vi har modtaget på Trustpilot, hvor venlig og kvalificeret betjening fremhæves igen og igen.

Trustpilot

Kontakt os i dag

Har du brug for hjælp til valg af produkter, materialeberegning eller kvalitetsvurdering?
​​​​​​​Vi er her for at hjælpe og assistere dig ved alle former for byggeprojekter.