Vilkår for tilmelding til marketingmeddelelser

Vi, Davidsens Tømmerhandel A/S, eller tredjepart på vores vegne, kan kontakte dig med meddelelser om tilbud, produkter, arrangementer, konkurrencer og nyheder. Vi kan kontakte dig gennem de kanaler, du vælger, såsom e-mail, SMS eller brev. Vi kan også vise dig marketingmeddelelser på digitale sociale medier. Meddelelser kan relatere sig til din adfærd på vores hjemmesider/webshop, f.eks. meddelelser om ”forladt indkøbskurv”.

For at give dig den bedste personlige oplevelse og for at finde ud af, hvilke af vores produkter og tjenester, du kunne være interesseret i, vil vi oprette en profil for dig baseret på de oplysninger, vi har om dig. For at oprette denne profil, vil vi gemme og analysere de personlige oplysninger, vi har indsamlet om dig, herunder:

- navn, postnummer, fødselsdato og e-mailadresse. Vi gemmer også dit telefonnummer, hvis du vælger at blive kontaktet pr. SMS

- de præferencer og interesser du enten har oplyst til os gennem din profil/konto eller dem, som vi har udledt gennem dine registrerede handlinger på Davidsens websites (hvor vi kan bruge cookies)

- din indkøbshistorik, både online og offline.

Disse personlige oplysninger vil Davidsen Tømmerhandel A/S analysere med henblik på at målrette og tilpasse vores markedsføring og dermed sikre, at du får den bedste personlige oplevelse.Er du også oprettet som kontokunde hos Davidsens Tømmerhandel A/S, vil vi desuden bruge oplysningerne på din konto til at opbygge din profil.

Vi vil opbevare de profiler, vi opretter, sikkert, og vi vil ikke dele dem med andre tredjeparter end de samarbejdspartnere, vi anvender til at yde service på vores vegne. Vi vil kun kontakte dig med marketingmeddelelser via de kanaler, du har valgt, såsom e-mail, SMS eller brev. Hvis du ønsker at afmelde eller fravælge en bestemt kanal, skal du følge de trin, der er i den bestemte meddelelse eller skrive til [email protected]. For yderligere oplysninger, herunder hvordan du kan håndhæve dine rettigheder i forhold til de personlige data, vi har om dig, kan du læse vores Persondatapolitik.