Info vedr. COVID-19-situationen

I Davidsen holder vi fortsat vores butikker og webshop åben, og du kan herunder læse hvilke forskellige muligheder, du har for at handle hos os både som privat- og erhvervskunde.

Danmark befinder sig i en ekstraordinærsituation, der kan ændre sig fra dag til dag. Vi gør, hvad vi kan for, at situationen ikke vil påvirke vores kunder, der fortsat kan besøge os i vores afdelinger og kontakte os på vanlig vis. Vi har varer på hylderne og vores logistik kører på normal vis.

I vores butikker arbejder vi bl.a. på at afmærke gulvet foran kasserne, så det er nemt at holde den nødvendige afstand. Vigtigt er, at vi alle er med til at passe på hinanden, så vi undgår yderligere smittespredning. Vi opfordrer derfor til at vise hensyn og holde god afstand til både kunder og vores ekspedienter og ikke møde op i butikkerne, hvis du føler dig syg.

Især i vores webshop mærker vi, at flere ønsker at handle online. Vi er derfor i gang med at styrke bemandingen i bl.a. vores kundeservice og på lageret. Vi bestræber os på at kunne fastholde vores lave ventetid og gode service, men vi håber på tålmodighed og forståelse i de situationer, hvor det ikke kan opfyldes.

Ønsker du ikke at handle i vores butikker eller er du forhindret, kan du handle vores sortiment til privatkunder på davidsenshop.dk:

SÅDAN KAN DU HANDLE HOS DAVIDSEN

SOM ERHVERVSKUNDE

Handl i butikkerne
som du plejer

Vores håndværkerbutikker og trælaster holder åbent som sædvanligt. Vi har iværksat tiltag, der skal nedsætte risikoen for smittefare, men vis hensyn til både kunder og vores medarbejdere.

Find din butik

Ring eller mail til din lokale Davidsen

Ønsker du ikke at gå rundt i vores butikker, er du velkommen til at sende din bestilling på mail eller ringe den ind på telefon til din lokale butik. Så skal du blot afhente dem hos os bagefter.

Find kontaktoplysninger her

Vi leverer til dig,
som vi plejer

Vores lager og logistik kører  stadig på fuld tryk, så vi er klar til at levere direkte til din byggeplads eller anden lokation. Bestil ordrer til levering hos din sælger, som du plejer. Bemærk at der kan opstå ekstra leveringstid pga. den ekstraordinære situation.