ERHVERV: Info vedr. COVID-19-situationen

I Davidsen holder vi fortsat vores butikker og webshop åben, og du kan herunder læse hvilke forskellige muligheder, du har for at handle hos os som erhvervskunde.

Danmark befinder sig i en ekstraordinærsituation, der kan ændre sig fra dag til dag. Vi gør, hvad vi kan for, at situationen ikke vil påvirke vores kunder, så I fortsat kan drive jeres forretninger i disse sværre tider. Vi har varer på hylderne og vores logistik kører på højtryk - der vil derfor være risiko for lidt længere leveringstider end normalt.

I vores butikker arbejder vi bl.a. på at afmærke gulvet foran kasserne, så det er nemt at holde den nødvendige afstand. Vigtigt er, at vi alle er med til at passe på hinanden, så vi undgår yderligere smittespredning. Vi opfordrer derfor til at vise hensyn og holde god afstand til både kunder og vores ekspedienter og ikke møde op i butikkerne, hvis du føler dig syg.

SÅDAN KAN DU HANDLE HOS DAVIDSEN

SOM ERHVERVSKUNDE

Handl i butikkerne
som du plejer

Vores håndværkerbutikker og trælaster holder åbent som sædvanligt. Vi har iværksat tiltag, der skal nedsætte risikoen for smittefare, men vis hensyn til både kunder og vores medarbejdere.

Find din butik

Ring eller mail til din lokale Davidsen

Ønsker du ikke at gå rundt i vores butikker, er du velkommen til at sende din bestilling på mail eller ringe den ind på telefon til din lokale butik. Så skal du blot afhente dem hos os bagefter.

Find kontaktoplysninger

Vi leverer til dig,
som vi plejer

Vores lager og logistik kører stadig på fuld tryk, så vi er klar til at levere direkte til din byggeplads eller anden lokation. Bestil ordrer til levering hos din sælger, som du plejer. Bemærk at der kan opstå ekstra leveringstid pga. den ekstraordinære situation.