Elgrill
Filtrér søgning
Nulstil alle
Grillstørrelse
Nulstil
  • (2)
  • (2)
Lagerstatus
Nulstil
  • (1)
  • (0)
Vis kun
Nulstil
  • (4)
Pris
Nulstil
2195
2195
6695
6695
2195kr.6695kr.
Vis:
36
produkter1 - 4 af 4
Visning:
Sortér:
Anbefalet

Hvorfor vælge en Weber elgrill? 

En elgrill er god hvis du vil slippe for at bøvle med gasflasker, briketter og kul. Grillen skal nemlig blot sluttes til en stikkontakt. Du behøver derfor ikke at bakse med tændstikker, lighter, optændingsblokke, osv. Når du har sat stikket i, trykker du blot på en knap, og så går der ikke mere end 5 minutter før du kan smide maden på.  

Temperaturen kan du nemt indstille, så den passer til den mad du skal tilberede. Både Weber Pulse og Weber Lumin har et digitalt display, hvor du kan aflæse temperaturen helt præcist, så du ikke skal gætte dig til hvor varmt der er under låget. Weber Pulse har desuden indbygget iGrill-teknologi, som viser kødets kerntemperatur, og giver besked på din telefon når maden er klar til servering. 

Når du er færdig med at grille, er der ikke meget rengøring. Der dannes nemlig ingen aske i bunden. På både Weber Q1400 og Weber Pulse opsamles fedt og kødsaft desuden i en drypbakke, så det er nemt at fjerne. 

Vil du vide mere om fordelene ved at vælge en elgrill, har vi skrevet en artikel som går mere i dybden med emnet. Du kan læse den her. 

Hvilken Weber elgrill skal du vælge? 

Det kommer an på hvilke behov du har, og hvor mange penge du vil smide efter en ny grill. Weber Lumin er det seneste skud på stammen. Med Lumin får du et hav af funktioner. Grillen har fx dampfunktion, så du kan dampe grøntsager og muslinger. Derudover er det muligt at optø frosne madvarer, imens grillen forvarmer. Og når maden er tilberedt, kan den nemt holdes varm, så gæsterne kan tage anden gang.  

Vil du have en mere enkel elgrill, anbefaler vi at du tager et kig på Weber Q1400, som kommer med glasforstærket nylonramme og støbejernsrist, der holder godt på varmen. Grillen er lille og kompakt og derfor nem at have med på ferier eller ture. 

Er du villig til at betale lidt mere for en elgrill - og vil du have indbygget iGrill stegetermometer - bør du overveje Weber Pulse. Weber Pulse fås i to udgaver - Pulse 1000 og Pulse 2000. Pulse 2000 har et større grillareal - så du kan tilberede mere mad ad gangen. Derudover har den to varmelegemer, som kan styres separat. På den måde kan du tilberede flere madvarer samtidigt ved forskellige temperaturer. 

Køb din Weber elgrill hos Davidsen 

En Weber elgrill er skabt til dig der bor i byen og vil have mulighed for at grille på altanen. Grillen er nem at tænde, bliver lynhurtig varm og udvikler næsten ingen røg. Derudover er den altid klar til brug, da du ikke at bekymre dig for om der er gas nok tilbage i gasflasken, eller kul og briketter nok i posen.  

I vores sortiment finder du både Weber Lumin, Pulse og Q1400. Flere af vores elgrill fås både med og uden stander.