Grill
Filtrér søgning
Nulstil alle
Lagerstatus
Nulstil
  • (62)
  • (0)
Vis kun
Nulstil
  • (55)
  • (5)
Pris
Nulstil
50
50
6995
6995
50kr.6995kr.
Vis:
36
produkter1 - 36 af 80
Visning:
Sortér:
Anbefalet
Side 1 af 3|1 - 36 af 80produkter

Hvorfor vælge en grill fra Char-Broil? 

Essensen af Char-Broil er “value for money. Det får nemlig en grill som er spækket med funktioner - uden at koste en formue. Char-Broil er især kendt for deres TRU-infrared system, som opvarmer maden med infrarød varme. Det giver flere fordele:  

  • Varmen fordeles jævnt, så maden bliver varmet ensartet uanset hvor på grillen du lægger den  
  • Maden får op til 50 % mere smag - så du kan nyde saftige bøffer, pøler og t-bone steaks 
  • Grillforbruget reduceres med op til 30 % - så du får mere ud af hver gasflaske  
  • Du undgår opflamninger - så maden ikke brænder på og får en dårlig smag 
  • Grillen bliver nemmere at rengøre, da fedt og saft fra maden ikke drypper med i bunden af grillen  

Du finder TRU-infrared på både gasgrill, kulgrill og elgrill fra Char-Broil.  

I tvivl om hvilken Char-Broil grill du skal vælge? Her er vores råd… 

Char-Broil har både gasgrill, kulgrill og elgrill. En gasgrill er god hvis du vil tilberede et hurtigt grillmåltid i hverdagen. Grillen bliver nemlig varm på kun 10-15 minutter. Samtidig er det muligt at regulere temperaturen, så den passer til den mad du tilbereder. Vælger du en gasgrill med flere brændere, kan du desuden eksperimentere med både direkte og indirekte varme. Char-Broil har inddelt sine gasgrill i tre serier: Convective, Performance og Pro. Uanset hvilken gasgrill du vælger, medfølger der slange, regulator og brugsvejledning. Du skal altså blot købe en gasflaske - hvis du da ikke allerede har en stående.  

Som noget helt unikt tilbyder Char-Broil en kombineret gas-og kulgrill - kaldet Gas2Coal. Her kan du altså selv vælge om maden skal tilberedes med gas eller kul. Og ikke nok med det - det tager mindre end 60 sekunder at skifte mellem gas og kul. Grunden til at det går så hurtigt, er at grillkullene tændes med gas. Det betyder også at du slipper for at skulle bøvle med fx lighter, tændstikker og optændingsblokke - som det ellers er tilfældet med en almindelig kulgrill. 

Et af de nyeste skud på stammen er Char-Broil Evolve, som er en elgrill der kan styres direkte fra din telefon. Grillen kan blive op til 370 °C varm, og du kan indstille temperaturen helt præcis - enten med drejeknapperne på fronten eller via en app, som du kan downloade til din smartphone. Med en elgrill fra Char-Broil slipper du for at skulle tænde op i kul og briketter - eller bære rundt på tunge gasflasker. Du sætter blot stikket i stikkontakten, og i løbet af få minutter er grillen klar.  

Char-Broil Evolve er fin hvis du skal tilberede mad på terrassen eller altanen. Den er dog ikke ideel til grillhygge i det fri. Her skal du i stedet vælge Char-Broil Grill2Go, som er en lille, transportabel grill. Selvom grillen ikke fylder meget, kommer den med TRU-infrared system, så du kan tilberede mad med samme gode smag som hjemme på terrassen eller altanen. Da Grill2Go er en gasgrill, bliver den varm på næsten ingen tid. Desuden kommer den med en drypbakke, som opsamler fedt og saft fra maden.  

Køb din nye Char-Broil grill hos Davidsen  

Char-Broil er USA’s ældste grillmærke og er lig med autentisk amerikansk grillkultur. I vores sortiment finder du både gasgrill, kulgrill og elgrill fra Char-Broil. Derudover har vi selvfølgelig et omfattende udvalg af grilltilbehør - som fx grillovertræk, stegetermometre og røgbokse - så du kan købe alt hvad du skal bruge ét sted.