Outline - vinduer af dansk kvalitet

OUTLINE VINDUER

DANSK KVALITET!

Outline vinduer er blandt Danmarks førende producenter af energioptimerede vinduer og døre. Denne leverandør producerer vinduer og døre i træ og træ/alu i FSC®-certificeret træ til alle typer boliger. Alle elementerne er baseret på kvalitetshåndværk, udviklet og produceret i Farsø i Vesthimmerland. Vinduer og døre leveres på mål efter dine ønsker med markedets hurtigste leveringstid på ned til fire dage og med den stærkeste leveringssikkerhed.

Vi er klar til at rådgive dig med vores faglige ekspertise, så du får en løsning der matcher dit behov.

Outline vinduer

Træ/alu Daylight
Et stilfuldt design med markedsførende isoleringsevne

Daylight-serien fra Outline har en stærk isoleringsevne med en U-værdi på 0,69 W/m²K, og byder på et stilfuldt design med smalle vinduesrammer, der giver op til 8% øget lysindfald sammenlignet med traditionelle træ/alu-vinduer. Rammekonstruktionen er nemlig blot 65 mm bred. Det giver et moderne, stilrent udtryk og meget mere dagslys i boligen.
De skærpede krav i bygningsreglementet fra 2021 betyder, at du ikke længere må montere vinduer med 2-lags glas og energimærke B i helårsboliger. Nu må disse vinduer kun monteres i sommerhuse og lignende fritidshuse. Men det er stadig tilladt at installere vinduer med 2-lags glas i helårsboliger, så længe de har energimærke A. Outlines Daylight-serie med 2-lags glas (U-værdi 1,29 W/m²K) lever op til disse krav, og derfor må de fortsat installeres i helårsboliger, da energiværdierne lever op til de skærpede krav.

Tradionelt træ/alu vindue med karm og ramme

Outline Daylight - giver op til 8% mere dagslys


Bliv inspireret af Outline's vinduesløsninger her i videoen!​​​​​​​

maxresdefault


Dansk kvalitet med FSC®- certificeret træ

Outline udvikler, designer og producerer vinduer og døre i Danmark.
Træet der anvendes til at producere vinduer og døre er FSC®-certificeret træ, som hovedsageligt kommer fra nordiske skove, som er kendt for noget af det bedste fyrretræ i verden. Outline var blandt de første danske producenter af vinduer og døre, som fik
FSC® -certificeringen tilbage i 2012. Denne mærkning sikrer, at der ikke bliver fældet flere træer, end skoven kan nå at gendanne, at der passes på naturen og at arbejderne i skovene har gode arbejdsvilkår. Så med FSC® -certificeret træ produceres vinduer og døre med god samvittighed og med omtanke for miljøet.

Outline vinduer

Kvalitetstræ med miljøvenlig overfladebehandling

Træet der anvendes i produktionen ved Outline bliver scannet for knaster, og store knaster skæres fra, så kun små og få knaster bliver tilbage, hvilket bidrager til den flotte finish, som er kendetegnet for Outlines vindueselementer.

Outline vinduer er fremstillet efter 2 ØKO systemet, hvilket ifølge Vindues Industriens tekniske bestemmelser kræver, at de skal have en kerneandel på 90% og være overfladebehandlet med et miljøvenligt træbeskyttelsessystem. Alle vinduer er DVV-mærkede, CE-mærkede og bærer indeklimamærket, hvilket både sikrer, at kvaliteten er i top og at produkterne bidrager til et sundt indeklima. Vinduerne er designet til at holde i mange år og leveres derfor med 10 års garanti.

Outline vinduer

Daylight-serien til nybyggeri og renovering

Træ/Alu Daylight smalle vinduesrammer passer godt til både nybyggeri og renoveringsprojekter, hvor ældre, dårligt isolerende vinduer skal erstattes med lavenergivinduer i topklasse. Her er Daylight 2-lags glasløsning med energimærke A en oplagt løsning.

Daylight vinduet er udviklet med bl.a. rullepaskvil og sikkerhedsslutblik som standard, hvilket gør indbrud meget vanskeligt. ​​​​​​​

Vindue guide

Energiberegner
Find ud af hvor meget du kan spare på varmeregningen ved et vinduesskifte. Indtast din adresse og få et estimeret bud på, hvor meget du kan spare på varmeregningen ved at skifte til nye energivinduer fra Outline Vinduer.

Vindue guide

Vinduesguiden
Der er mange forskellige valgmuligheder, når du skal vælge nye vinduer. Find ud af hvad der passer lige nøjagtig til din bolig ved at indtaste din adresse i Vinduesguiden og få råd og vejledning til det rette vinduesvalg baseret på din specifikke bolig.

Vinduer på mål i træ og træ/aluminium
Outline producerer tre vindues serier:

Træ vinduer

Træ/træ
Med træ indvendig og udvendig.
Til dig der ønsker et naturligt udtryk i på din bolig eller som ønsker at bevare et oprindeligt udtryk.


Aluminum vinduer

Træ/Aluminium
Med træ indvendigt og en praktisk aluminiumsprofil udvendigt på vinduet det giver bedre modstandsstyrk mod vind og vejrlig og kræver mindre vedligehold end træ/træ vinduer.


Day ligth vinduer

Træ/Alu Daylight
Er ligeledes med træ indvendigt og en aluminiumsprofil udvendigt, men dette vindue adskiller sig ved at have smallere profiler (rammer) og dermed har de et mere stilrent udtryk, som giver op til 8% øget lysindfald i boligen, grundet de smalle rammer. Dette vindue har tillige en markedsførende isoleringsevne, hvilket kan spare dig mange penge på varmeregningen.


Alle serierne fås med både 2-lags glas og 3-lags glas. Hvilket du skal vælge afhænger af din boligtype.
Tast din adresse ind i Vinduesguiden og få bl.a. svar herpå.

​​​​​​​

kvalitets vinduer

Vinduer til tiden - og med hurtig levering

Outline vinduer og døre bliver leveret til tiden. Dette takket være en optimeret, moderne produktion i Danmark og dermed korte transportafstande fra fabrik til kunden opretholder Outline en leveringssikkerhed på over 99%.

Travlhed på byggepladserne kræver til tider lyn-hurtig levering, og derfor tilbyder Outline levering af danskproducerede kvalitetsvinduer på helt ned til 4 dage. Dette er en fordel hvis man fx har været udsat for indbrud eller ved stormskader, hvor man skal have leveret nye vinduer på mål i en fart for at udbedre skaderne.
Outline tilbyder tre leveringstider: Ud over standardlevering tilbydes lyn-levering på 4 dage og Hurtig levering på 2 uger, og det er med den nævnte høje leveringssikkerhed på mere end 99%.

Davidsen rådgivning

´HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Så kontakt din lokale Davidsen salgsafdeling. Med vores faglige erfaring hjælper dig med at finde en løsning der passer til dine ønsker og behov.

​​​​​​​​​​​​​​Vi hjælper også gerne online, så kontakt vores kundeservice.

Find mere inspiration på vores instagram
​​​​​​​
Del dit byggeprojekt med os på hashtagget
#BygMedDavidsen