Højtrykslaminat gulv

HØJTRYKSLAMINATGULVE

BerryAlloc tilbyder et bredt sortiment af indretningsløsninger til bolig og erhverv, herunder laminatgulve, vinylplanker og -fliser og højtryksgulve samt vægpaneler. BerryAllocs produkter findes til alle typer af indretninger og livsstile og er især kendt for deres høje kvalitet, holdbarhed, monteringsvenlighed og moderne æstetik.

berry alloc
højtrykslaminatgulv

Højtrykslaminat

BerryAllocs højtryksgulve er fremstillet i Norge og kombinerer skønheden og styrken i skandinavisk teknologi og design. De førsteklasses kvalitetsgulve klarer alle udfordringer i hverdagen, uanset om du udsætter det for stærk trafik i et erhvervslokale, eller du har lagt det derhjemme, hvor det skal klare familien, venner og kæledyr.


Gulve til alle rum

BerryAlloc højkvalitetsgulve klarer nemt alle livets daglige udfordringer – både travle områder med mange mennesker i kommercielle miljøer og dejlige øjeblikke derhjemme med familie, venner og kæledyr.

Ekstremt slagfast
Ups, der røg noget tungt på gulvet. No problem! Den tykke kvalitetsoverflade har et superstærkt beskyttelseslag. Det modstår kraftige påvirkninger og forbliver ubeskadiget – uden mærker.

Modstandsdygtig mod ridser
Et AC6-slidlag sikrer den højeste grad af beskyttelse i denne klasse. Disse gulve er ekstremt modstandsdygtige mod ridser og pletter.

SilentSystem
Med et lydabsorberende underlag under gulvbrættet reduceres støj med mere end 19 dB. Derudover betyder det indbyggede underlag, at du ikke behøver at bekymre dig om at vælge og montere et separat underlag. All-in-one for en hurtig og nem montering.

Vandafvisende
Spildt noget på gulvet? Har det regnet ind? No problem. Det stærke vandafvisende toplag beskytter både overfladen og affasningerne. Kernen i vores gulv er også vandafvisende.

Den stærkeste lås​​​​​​​
Det unikke og patenterede låsesystem i aluminium gør disse robuste gulve endnu stærkere.

laminatgulve
højtrykslaminatgulve

Livstidsgaranti

Nøje testet for styrke, vandafvisende egenskaber, stødskader, farveægthed og misfarvning samt stabilitet og slid.
BerryAlloc står inde for, at dette gulv opfylder betingelserne for at yde livstidsgaranti ved privat anvendelse.

højtrykslaminat

Hvad er det der gør højtrykslaminat så stærkt?​​​​​​​

Hemmeligheden ligger i disse tre hovedkomponenter:

  • En unik, ekstremt ridse- og slagfast AC6-overflade.

  • Den bedste HDF-kvalitet, der giver en meget stabil kerne. Installer op til 225 m², mens du modstår fugt og opnår Bfl-s1 brandcertificering.

  • Aluminiums låsesystem, den stærkeste lås på markedet (op til 1200 kg/lm), der stadig muliggør en hurtig og nem installation af selv de største planker (2400 mm).  Installationen er endnu nemmere takket være vores integrerede lydløse system.

Vælg din farve

Det nye gulv, du vælger, skal ikke blot være praktisk. Det skal samtidig være smukt. Farver hører til de vigtigste valg, når du investerer i et nyt gulv. Men hvordan finder du den helt rigtige nuance?Hent inspiration fra en bred vifte af naturlige farver og find de nuancer og designs, der bedst kan kombineres og skabe den indretning, du altid har drømt om.

Højtrykslaminatgulv

HVID

Et hvidt gulv er det ultimative tomme lærred for din indretning. Det passer til ethvert æstetisk interiør og giver rummet en luftig, minimalistisk stemning. Skal der dristige print eller vovede farver på dine vægge? Prøv at afbalancere det hele med hvide planker.Tip. Et mindre rum eller et rum med begrænset naturligt lys fungerer bedst med et hvidt eller lyst gulv. (Grand Avenue Wall Street)

Højtrykslaminatgulv

GRÅ

Er du på udkig efter den helt rigtige, neutrale nuance? Et gråt gulv er den ideelle basis for et mere dristigt interiør. Det er lyst nok til at lysne rummet og mørkt nok til at skjule støv og andre ufuldkommenheder. Nuancens på én gang diskrete og noble karaktér stiller skarpt på andre dekorationselementer og gør den oplagt til at fremhæve resten af indretningen.Tip. Møbler med en mere underspillet stil tager sig godt ud i et gråt interiør (Grand Majestic Etna Grey)

Højtrykslaminatgulv

LYS NATUR

Et alternativ til et mere neutralt gulv er en lys naturlig nuance. Beige og sandfarver kombinerer det bedste af to verdener, hvor et lysere gulv gør rummet mere indbydende uden at gå på kompromis med indbydende, virkelighedstro træfarver. Skab en afslappet, ren atmosfære med disse populære, tidløse muligheder.Tip. Lyse, naturlige gulve er også gode til en minimalistisk æstetik. Vælg et gulv uden affasning (Original Blonde Oak) og understreg den rene, ensartede stil.

Højtrykslaminatgulv

NATUR

Gulve i naturlige nuancer er og bliver klassikere. Nuancer i retning af honning og kobber fremhæver træets årringe og giver et udseende, der er besnærende tæt på naturen. Disse gulve tilfører en ubekymret, solrig energi til rummet, samtidig med at de skaber en illusion af mere plads.Tip. Vælg et naturligt gulv med ekstra knaster og revner for en mere rustik atmosfære (Grand Avenue Rodeo Drive)

Højtrykslaminatgulv

LYSEBRUN

Vil du have en afrundet farve i en lidt mørkere nuance? De rolige jordfarver på lysebrune gulve optager mere lys, således at et køligt rum fremtræder varmere og hyggeligere. Gør dit rum til en behagelig hule med de afdæmpede nuancer og nyd en mere uformel, hjemlig stil, der passer ekstra fint til disse farver.Tip. Træets nuance changerer ofte på de lysebrune gulve, hvilket giver dig ekstra valgmuligheder for at få opfyldt dine præferencer. (Grand Majestic Etna Light Brown)

Højtrykslaminatgulv

MØRK

Altid stilfuld og raffineret. Det er værd at overveje en mørk gulvfarve, for slutresultatet er det hele værd. Slip kreativiteten fri med disse charmerende gulve, der fungerer bedst kombineret med dristige, livlige nuancer og kontrasterende møbler. Få rummet til at skille sig ud, så alle bliver imponerede.Tip. Store, lyse rum bliver langt mere intime og indbydende med et mørkere gulv. (Grand Avenue Broadway)

Montering

Før monteringen

1. Læs vejledningen grundigt før monteringen.

2. Afklimatiser planker i mindst 48 timer i rummet hvor det skal monteres.

3. Tjek dit undergulv for at undgå knirkelyde eller, at samlinger i gulvet går op.

4. Når du monterer et gulv:

  • Brug det rigtige værktøj og tilbehør for at opnå det bedste resultat. Fx slagklods, kiler, lineal, blyant og gummihammer.

  • Vi anbefaler at åbne flere gulvpakker ad gangen, når du skal montere – sortér plankerne for at opnå et flot flow eller en variation i designet efter dine ønsker.

​​​​​​​​​​​​​​5. Gulv med monteret underlag: Kompressionsstyrken af ethvert ekstra underlag være på mindst 30 ton/m² (300 kPa).

6. Der skal anvendes trykfordelingsplade ved installation af vandbåren gulvvarme i systemer med plader med spor, 12mm spånplade eller 12mm Fibergips. Hvis gulvet er installeret på gulvvarme (elektrisk/vandbåren) er det vigtigt at kontrollere at konstruktionens trykstyrke er iht. kravene til den gulvtype, du vælger.

Højtrykslaminatgulv

Under monteringen

1. Dette gulv skal monteres som et flydende gulv. Afstanden skal være 4 mm mellem gulvet og væggen - eller faste emner. TIP: Løft vægpaneler, så gulvet frit kan udvide sig nedenunder.

Brug fodpaneler der er mindst 14 mm tykke. TIP: Fastgør clips til fodlisten - når du skærer i vinkel, for at få en perfekt hjørnesamling med dit fodpanel.

Der skal benyttes T-lister og overgangslister, når der fortsættes ind i et nyt rum. Du kan finde flere oplysninger i monteringsvejledningen. TIP: BerryAlloc tilbyder matchende fodpaneler og T-lister til de fleste mønstre.

Undlad at skrue, klæbe eller kile gulvet fast, så det ikke kan bevæge sig. Bevægelse er vigtig. Brug fyldsnor (nederste fyldning) ved fugningen for at undgå at fastlåse gulvet.

2. Hårde hvidevarer, borde, øer og faste installationer bør ikke installeres oven på laminatgulvet. Gulvet skal monteres langs med fodpanelet.

3. Afstanden mellem samlingerne skal være mindst en tredjedel af gulvbrættets længde.

4. Ved installation af gulvvarme må effekten ikke overstige 60 W / m². Overfladetemperaturen må ikke komme over 27 ° C. Husk, at tæpper og gulvmåtter kan øge overfladetemperaturen.

5. Ved højtrykslaminatgulve skal du sørge for at bruge dampspærre (0,20 mm) under gulvet, når du installerer gulvvarme og/eller, når du monterer på en overflade af beton. Læg dampspærren med 20 cm overlap, og tapes i overlap.

6. Fjern det gamle fodpanel, og mål rummet vinkelret på den retning, du vil lægge gulvet i. Sørg for at sidste række gulvplanker er mindst 5 cm bred. Er den ikke det, så tilpas bredden af den første gulvrække.

7. Fjern det gamle fodpanel, og mål rummet vinkelret på den retning, du vil lægge gulvet i. Sørg for at sidste række gulvplanker er mindst 5 cm bred. Er den ikke det, så tilpas bredden af den første gulvrække. TIP: Monter i en retning, der harmonerer med mindst to af følgende punkter: Rummets længderetning, lysindfaldet fra vinduerne, eller loftets længderetning.

​​​​​​​8. Tjek alle gulvplanker for synlige fejl - under optimale lysforhold, både før og under installationen. Gulvplanker med synlige skader må ikke benyttes.

højtrykslaminat

Hightech loc aluminium

laminatgulve

Alu Loc Prime

maxresdefault


maxresdefault


EFTER MONTERINGEN

1. Hold øje med luftfugtigheden i rummet- fx med et hygrometer. Fugtniveauet skal være mellem 40–60%. Hvis luftfugtigheden kommer under 30%, kan gulvet krympe op til 1 mm pr. meter - i nogle tilfælde mere end 1 mm. TIP: Hvis der er lav luftfugtighed, kan denne forøges med en luftfugter.

2. Vi anbefaler at montere filtpuder under sofa-, bord- og stoleben.

3. Hvis du har gulvvarme, må du ikke dække gulvet med tæpper med gummilag. Måtter og tæpper øger varmen i gulvet, der dermed kan blive beskadiget.

4. Når du tænder for gulvvarmen, skal du lade temperaturen stige gradvist. Overfladetemperaturen må aldrig overstige 27°C

​​​​​​​5. Til daglig rengøring anbefaler vi at bruge en blød kost, støvsuger eller tørmoppeMikrofibermopper er ret ideelle. Ellers en hårdt opvredet klud/ moppe med lunkent vand. Evt tilsat Berryalloc Ultra Cleaner.Følg flaskens vejl.

Vigtigt! Denne guide erstatter ikke monteringsvejledningen. Besøg www.berryalloc.com for komplette monteringsvejledninger.

Nemt at vedligeholde

Vores højtrykslaminatgulve kræver en minimal indsats og er meget nemme at rengøre. De forbliver smukke og som nye i årevis.

Vanskelige pletter kan tørres af med en fugtig mikrofiberklud og Berryalloc Ultra cleaner . Hvis nødvendigt kan BerryAlloc HPL gulvet også rengøres med moppe, vand og Berryalloc Ultra cleaner. Påfør blandingen trinvist på gulvoverfladen (lad den virke i et par minutter). Gulvet tøres tørt op bagefter. NB: Rengør altid gulvet i gulvbrættets længderetning. Anden behandling af overfladen kræves ikke. ​​​​​​​

Original berryalloc

BerryAlloc Original

grand avenue berryalloc

BerryAlloc Grand Avenue

grand meestic berryalloc

BerryAlloc Grand Mistery

floorfit

Floorfit

Er du på jagt efter nyt interiør og savner inspiration? Ikke sikker på, hvordan den størrelse planker vil se ud hjemme hos dig? Eller overvejer du, om dine møbler ser bedre ud på et mørkt gulv?
Floorfit fra BerryAlloc giver dig svar på dine spørgsmål. Se det du drømmer om i virkeligheden, og find det gulv, der passer til dig og dit levevis. Brug lidt tid på at finde det perfekte match, og oplev glæden, der følger med.
Vælg mellem vores højtrykslaminat, laminat, eller vinylplanker og -klinker, og upload rummene fra dit hjem. Uanset om det er stuen, køkkenet eller soveværelset, får du med Floorfit hjælp til at finde det helt rigtige gulv.

Davidsen rådgivning

´HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Så kontakt din lokale Davidsen salgsafdeling. Med vores faglige erfaring hjælper vi dig med at finde en løsning der passer til dine ønsker og behov.

​​​​​​​​​​​​​​Vi hjælper også gerne online, så kontakt vores kundeservice.

Find mere inspiration på vores instagram.
Del dit byggeprojekt med os med hashtagget
#BygMedDavidsen