Milwaukee elværktøj

MILWAUKEE® M12TM El-VÆRKTØJ

Milwaukee® Tool er en topproducent af kraftigt elværktøj, tilbehør, håndværktøj, opbevaring og værnemidler til professionelle og gør-det-selv'ere globalt. Deres engagement i fagfolk understreges gennem kontinuerlig udvikling af innovative løsninger. Med lederskab inden for litium-ion-teknologi i M12™- og M18™-systemer samt effektivt tilbehør og nytænkende håndværktøj, leverer de avancerede løsninger for øget produktivitet og levetid.

Milwaukee
maxresdefault


M12 systemet

Det batteridrevne MILWAUKEE® M12™-system giver holdbarhed og kraft i en kompakt størrelse – ideelt til arbejde på trange steder eller over hovedhøjde. Dette system er designet til professionelle håndværkere, og består af over 110 unikke batteridrevne løsninger og er dermed den største kompaktserie på markedet.

Hver enkelt M12™-værktøj leverer den holdbarhed, brugerne forventer af MILWAUKEE®, med en forpligtelse til at designe produkter, der gør brugerens arbejdsdag lettere og mere effektiv. M12™-systemet er batteridrevet og fokuserer på værktøjsinnovation ved at omdanne grundlæggende håndværktøj - såsom kabel- og rørsakse - til avancerede og højt ydende arbejdsheste ved hjælp af MILWAUKEE® REDLITHIUM™ batteriteknologien.

Alle MILWAUKEE® M12™ produkter passer til det fleksible batterisystem, hvilket gør den til en alsidig og pålidelig løsning  til de professionelle håndværkere og til gør-det-selv'erne.

Milwaukee slagboremaskine

M12 FUEL™ KOMPAKT SLAGSKRUEMASKINE
(M12 FID2-0)

Denne kompakte slagskruemaskine har en længde på kun 127 mm og er designet til effektivt arbejde på trang plads. LED-lyset øger synligheden og sikrer optimal belysning. Den 4-trins DRIVE CONTROL™ giver brugeren mulighed for at vælge mellem 4 forskellige hastigheder og drejningsmoment, hvilket øger værktøjets alsidighed.

 • Drejningsmoment på 170 Nm.
 • Hastighed på op til 3.600 omdrejninger/min og 4.000 slag/min
 • ¼″ Hex borepatron
 • Kulfri POWERSTATE® motor
 • REDLITHIUM™ batteri
 • REDLINK PLUS™


Milwaukee slagboremaskine

M12 FUEL™ KOMPAKT SLAGBOREMASKINE
(M12 FPD2-0)

Denne ekstremt kompakte slagboremaskine, med en længde på 152 mm, er skabt til at håndtere enhver arbejdssituration uden besvær. En mekanisk kobling med 13 momentindstillinger giver nøjagtig kontrol over boreprocessen. Yderligere funktioner inkluderer en indbygget batteriindikator, en metalbælteklips og LED-lys for øget synlighed på arbejdsstedet.

 • Drejningsmoment på 45 Nm.
 • Hastighed på op til 3.600 omdrejninger/min og 4.000 slag/min
 • 13 mm heavy-duty borepatron
 • Kulfri POWERSTATE® motor
 • REDLITHIUM™ batteri
 • REDLINK PLUS™


maxresdefault


Milwaukee stiksav

M12™ KOMPAKT STIKSAV
(M12 FJS-0)

Med patenterede FIXTEC™ klingeklemmer er det hurtigt og nemt at udskifte klinger, hvilket øger brugervenligheden. De 6 hastighedsindstillinger og den automatiske startfunktion gør det muligt for værktøjet at starte langsomt op og nå fuld hastighed, hvilket sikrer jævne og præcise snit.

Med 3.500 slag/min leverer stiksaven smidige snit og reducerer risikoen for afslag og vibrationer. For at opretholde en ren arbejdsflade har stiksaven en integreret udsugningsadapter, der holder skærelinjen fri for støv. Det integrerede LED-lys kan manuelt slukkes og lyser arbejdsområdet op. Risikoen for mærker og ridser ved skæring af bløde materialer mindskes takket være den aftagelige sko.

Milwaukee drejesliber

M12™ KOMPAKT DETALJESLIBER
(M12 FDSS-0)

Den kompakte M12™ detaljesliber leverer kraften til at fjerne materiale op til 2 x hurtigere end traditionelle håndslibningsløsninger på markedet. Den roterende slibebevægelse forhindrer ridser og fordybninger og skaber et finish i bedste kvalitet. Den kompakte detaljesliber giver adgang i hjørnerne, og den medfølgende femkantede slibepude optimerer værktøjet til profiler og konturer, hvilket øger præcisionen og materialefjernelsen.

”Vores nye, kompakte M12 FUEL™ detaljesliber bruges i stedet for mindre effektiv hånd-slibning, f.eks. til fjernelse af skønhedsfejl fra overfladematerialer” lyder det fra Gustav Olsson, Trade Product Manager.

maxresdefault


Milwaukee hæftepistol

M12™ KOMPAKT HÆFTEPISTOL
(M12 BST-0)

Denne kompakte hæftepistol er designet til at minimere brugertræthed ved at eliminere gentagne bevægelser med et håndværktøj. Med 'Ready to Fire'-teknologien er den ekstremt hurtigskydende, hvilket gør den ideel til både sekvens- og serieskydning.

Hæftepistolen har imponerende kapacitet og kan affyre op til 2000 hæfteklammer på blot ét 2,0 Ah batteri. Den er kompatibel med almindelige T11, T50 og T140 hæfteklammer i størrelser fra 6 til 14 mm. For ekstra bekvemmelighed affyrer den ikke, når magasinet er tomt.

Med kompakte dimensioner i længde, højde og bredde er denne hæftepistol let at manøvrere, selv i rum med begrænset plads. Den er udstyret med en justerbar bæltekrog.

Milwaukee multiværktøj

M12 FUEL™ MULTIVÆRKTØJ
(M12 FMT-0)

Multiværktøjet leverer hurtig skærehastighed, lavt vibrationsniveau i hele værktøjet og klingeskift uden brug af værktøj for færre driftsstop.

Den kulfrie POWERSTATE™-motor kombineret med en aggressiv oscillationsvinkel på 1,8° venstre/højre og 10.000-20.000 omdr./min. giver den hurtigste skærehastighed på en 12V-platform og gør det muligt at udføre dykskæring, fjerne søm og fuger samt at skære gennem bolte uden problemer. Desuden er værktøjet konstrueret med vibrationsdæmpende teknologi, der minimerer vibration hele vejen gennem værktøjet og ikke kun i håndtaget.

”Multiværktøjet leverer en hurtig skærehastighed, lavt vibrationsniveau og værktøjsfrit klingeskift” lyder det fra Gustav Olsson, Trade Product Manager.

maxresdefault


Milwaukee fugepistol

M12™ KOMPAKT FUGEPISTOL
(M12 PCG/600A-0)

For optimal ydeevne og lav temperatur under drift med alle typer fugemasse, silicone og lim, stopper maskinen øjeblikkeligt, når afbryderen slippes, så materialet ikke trykkes ud når afbryderen slippes.

Med 6 hastighedsindstillinger giver denne fugepistol maksimal kontrol. Den har en stor robust tandstang, der sikrer konstant tryk, reduceret tilbageslag og effektiv udtrædning af fugemassen fra patronen. Individuel celleovervågning optimerer værktøjets driftstid og sikrer en lang batterilevetid. En strømindikator viser tydeligt, hvor meget strøm der er tilbage på batteriet. REDLITHIUM™ batteriet er solidt konstrueret uden hukommelseseffekt og har længere driftstid over batteriets levetid. Med 600 ml. aluminiumsrør.

Milwaukee luftpumpe

M12™ KOMPAKT LUFTPUMPE
(M12 BI-0)

Med et lufttryk på over 8,27 bar/120 psi samt ’auto-stop’-funktion når ønskede tryk er nået, gør M12™ BI til et ekstremt effektiv værktøj til pumpning af dæk på personbiler og varevogne. Den baggrundsbelyste LCD-skærm viser den digitale trykmåling, så brugeren let kan kontrollere trykmål og aktuelt tryk. M12™ BI vejer lige under 1,4 kg og har praktisk håndtag, så den kan tages med næsten overalt. Den forstærkede ramme beskytter mod tab, slag og dårligt vejr. Bagsiden af enheden har opbevaringsrum til den medfølgende 66 cm slange og tilbehøret (herunder boldpumpe- og Prestaventil).

"Vores brancheførende batteriteknologi gør det muligt for M12™ BI at løse en lang række opgaver fra varevognsdæk (4,48-5,51 bar/65-80 psi) til kompakt udstyr (0,68-5,51 bar/10-80 psi). Som en del af M12™- systemet er dette værktøj fuldt kompatibelt med det store udvalg af kompakt værktøj, der fås på denne platform" fortsætter Gustav.

maxresdefault


Davidsen rådgivning

´HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Så kontakt din lokale Davidsen salgsafdeling. Med vores faglige erfaring hjælper vi dig med at finde en løsning der passer til dine ønsker og behov.

​​​​​​​​​​​​​​Vi hjælper også gerne online, så kontakt vores kundeservice.

Find mere inspiration på vores instagram.
Del dit byggeprojekt med os med hashtagget
#BygMedDavidsen