Pergo gulve

PERGO - GULVE TIL DET VIRKELIGE LIV

LAMINAT- OG VINYLGULVE

Pergo er en af de førende producenter af gulve på markedet. Deres sortiment omfatter både laminat- og vinylgulve i høj kvalitet. Det er værd at bemærke, at Pergo opfandt laminatgulvet, og i dag er deres produkter kendt for deres imponerende holdbarhed, tidløse design og brugervenlige installation og vedligeholdelse.

Deres produkter er inspirede fra den smukke skandinaviske natur. Hvilket afspejles tydeligt både i deres designs og i den langvarige kvalitet, som deres gulve er kendt for. Uanset om du har brug for et slidstærkt laminatgulv til høj slidtage eller et blødt og robust vinylgulv til et mere komfortabelt rum, kan du være sikker på, at Pergo har et produkt, der opfylder dine behov og forventninger.

PERGO
laminatgulve

Laminatgulve

Laminatgulve er et populært valg for mange boligejere, og det er ikke uden grund. Laminatgulve er nemme at vedligeholde, slidstærke og fås i et væld af forskellige designs.

Vedligehold: Du kan bruge en mild sæbe til at rengøre gulvet, men undgå brug af stærke rengøringsmidler, da disse kan beskadige overfladen.

Slidstyrke: Laminatgulve tåler dagligt slid fra familie, børn og husdyr. De fås i forskellige slidstyrkeklasser, så du kan vælge det gulv der passer til dit behov.

Design: Laminatgulve fås i et væld af forskellige designs - man kan roligt sige at der er noget for enhver smag. Du kan fx vælge mellem forskellige træsorter, marmor, keramik og mange flere.

Pergo Sensation laminatgulve er utrolig naturtro i deres udtryk - et gulv med et naturligt "look & feel".

Laminatgulve forsynet med det patenterede TitanX™ overfladebeskyttelse er ekstra modstandsdygtige overfor ridser, stød og slid. Fx tåler disse gulve høje hæle.

Ved hjælp af PerfectFold™ kliksystem kan plankerne nemt og hurtigt installeres via tre forskellige metoder.

Komplet sortiment af matchende tilbehør som fx gulvlister, profiler, underlag og løsninger til gulvvarme.

AquaSafe-teknologien beskytter dit gulv så vand, pletter og urenheder ikke trænger ned i laminatgulvet - Vådgaranti på op til 15 år**.

Livstidsgaranti** på alle Pergo laminatgulve.

* Testet i henhold til ISO 4760 (ingen lækage) og følger ikke EN13553 standarder designet til svejste elastiske gulvbelægninger. ** For fuld garantibeskrivelse gå til pergo.com.

laminatgulv
laminatgulv
laminatgulv
Pergo laminatgulv

Hvorfor vælge laminatgulve?

  • Naturtro udseende og følelse
  • Ridse- og smudsafvisende
  • 100 % vandtæt
  • Nem og hurtig montering
  • Produceret i Europa

Toplaget på laminat kan klare de fleste ting – det er stærkt, holdbart, ridsefast og vandtæt. Laminat findes også i en lang række mønstre og strukturer – du kan få den naturlige følelse af træ, et rustikt vintagelook, eller en usædvanlig stenstruktur. En del af disse strukturer findes ydermere i forskellige glansniveauer.

maxresdefault


Montering

Det er let og hurtigt at montere et Pergo-gulv. Alle laminatgulvene leveres med et innovativt kliksystem - PerfectFold 3.0, der muliggør tre forskellige monteringsmetoder. Du klikker blot plankerne sammen med den metode, der virker bedst for dig, og så er du færdig med monteringen i løbet af kort tid.

Skulle du have behov for at tage plankerne op, er dette også nemt.

vinyl

Vinylgulve

Vinylgulve er et alsidigt og holdbart gulvvalg, der kan bruges i alle rum i hjemmet, herunder køkken, stue og soveværelse. Vinylgulve er nemme at vedligeholde og har en lang levetid. Vinylgulve er yderst slidstærke og tåler dagligt slid fra familie, børn og husdyr. De er nemme at vedligeholde - Du anvender blot en støvsuger og moppe jævnligt.
Du kan bruge en mild sæbe til at rengøre gulvet, men undgå brug af stærke rengøringsmidler, da disse kan beskadige overfladen.

Vinylgulve fås i mange forskellige designs. Du kan vælge mellem træsorter, marmor, keramik og et hav af andre varianter - altså noget for enhver smag.

Ekstra stærk kerne og modstandsdygtigt toplag som sikrer høj slagfasthed, større slidstyrke og længere levetid.

Hotspot-sikker: Kan installeres i rum med stærkt sollys uden at gulvet hæver sig.

AquaSafe-teknologien beskytter dit gulv så vand, pletter og urenheder ikke trænger ned i laminatgulvet.

NYE Aura Pad Pro og Otra Pad Pro har påsat underlag, som gør din montering uovertruffen hurtig og nem.

Pergo Rigid vinylgulve er perfekte til renoverings-projekter. De kræver kun et underlag (flere serier har påsat underlag), for at du kan montere det på fx et klinkegulv eller et lidt ujævnt undergulv**.

Alle Pergo Rigid gulve har livstidsgaranti***.

Med Uniclic® monteringssystem kan du montere gulvet på to forskellige måder. A: Vinkel mod vinkel klikkes plankerne sammen. B: Plankerne hamres ind i hinanden (uden at løfte) med en bankeklods.

vinylgulv
vinyl
vinylgulv
Pergo laminatgulv

Hvorfor vælge vinylgulve?

Det er en af de mest vandafvisende og hygiejniske løsninger, som fås i en lang række udgaver. Moderne vinylgulve kan ligne træ eller fliser på en prik, og har ikke negative egenskaber, som f.eks. behov for en masse vedligeholdelse eller dårlig modstandsdygtighed overfor stød, ridser og spildte ting. Tværtimod er vinylgulve næsten helt vedligeholdelsesfrie og kan klare de fleste ting.​​​​​​​

maxresdefault


Montering

Du behøver normalt et separat underlag for at lægge vinylgulv. Men med Pad Pro er det ikke nødvendigt - det er allerede monteret på gulvet. Pad Pro gør det lettere for dig at lægge flere kvadratmeter gulv på en dag, og det er også mere omkostningseffektivt. Du skal bare lægge vores vinylgulve med Pad Pro, trykke ned og så kan du se resultatet. ​​​​​​

Klub davidsen
Davidsen rådgivning

´HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Så kontakt din lokale Davidsen salgsafdeling. Med vores faglige erfaring hjælper vi dig med at finde en løsning der passer til dine ønsker og behov.​​​​​​​​​​​Vi hjælper også gerne online, så kontakt vores kundeservice.

Find mere inspiration på vores instagram.
Del dit byggeprojekt med os med hashtagget
#BygMedDavidsen