UDDANNELSER

Hos Davidsen tager vi uddannelse og udvikling af vores medarbejdere seriøst, fordi vi tror på, at den enkelte medarbejders udvikling er afgørende for deres trivsel og performance - og for udviklingen af vores forretning. Derfor investerer vi løbende i efter- og videreuddannelse. Nedenfor finder du et overblik over vores aktuelle uddannelses- og træningsforløb.  

Ledelsesakademiet

Har du lederpotentiale så tilbyder vi på Ledelses Akademiet en lang række træningsforløb - tilpasset forskellige niveauer og fokusområder.

På vores spændende kurser og workshops får du konkrete værktøjer, som du kan bruge til at motivere, engagere og udvikle dine medarbejdere.

Salgsakademiet

Drømmer du om at blive en dygtig sælger, som kan rådgive kunderne professionelt ude i butikkerne? Så er vores salgsakademi lige noget for dig.

Gennem forskellige træningssessions vil du blive klædt på til arbejdet som sælger, og opnå efterspurgte kompetencer, som du kan bruge resten af livet.

Elevakademiet

Hos Davidsen tager vi løbende elever ind. På vores elevuddannelse vil du gennemgå et spændende og udviklende forløb med mulighed for at tage et fag på akademiniveau.

Alle vores elever får tilknyttet en fast uddannelsesansvarlig, som støtter dig hele vejen igennem.