SALGSAKADEMIET

Salgsakademiet er et unikt tilbud for dig, som drømmer om at arbejde med salg og rådgivning. På vores uddannelses- og træningsforløb vil du blive klædt på til at yde den bedste rådgivning ude i butikkerne, i trælasten eller i en af vores erhvervsafdelinger, så kunderne går derfra med de rigtige varer og et smil på læben. Du lærer om salgsteknikker, salgsadfærd og telefonsalg.

Kurser og workshops

På Davidsens salgsakademi tilbyder vi en bred vifte af kurser og workshops afhængig af hvor du er ansat i forretningen og hvilke kompetencer du har behov for at udvikle inden for salg.

Eksempler på forløb vi tilbyder:  

  • Introduktionskursus med indføring i grundlæggende salgsteknikker. Bliv klædt på til de mest gængse salgs- og serviceopgaver.  
  • Motivationskurser med fokus på hvordan du skaber begejstring hos dine teammedlemmer og bliver mere motiveret som sælger.  
  • Salgstræning hvor du ikke blot lærer at blive en bedre sælger, men også udvikler dig som person.
  • Kurser i telefonsalg og mødebooking hvor vi klæder dig på til de salgs- og serviceopgaver du møder ude i afdelingerne.  

Salgsakademiet er for alle, der ønsker at arbejde med salg og rådgivning eller som allerede arbejder indenfor dette felt, men som ønsker at styrke deres faglige profil.

Vi udbyder løbende nye kurser og workshops, så du kan holde dig opdateret med den nyeste viden inden for salg, service og rådgivning.

Job & karriere

Med salgsakademiets uddannelser vil du blive klædt på til at møde kunderne i øjenhøjde og yde en suveræn salgs- og rådgivningsoplevelse. Du vil efterfølgende stå med efterspurgte og anerkendte kompetencer, som du kan bruge i din fremtid som sælger.

Er du interesseret i dine muligheder som leder?