Kulgrill
Filtrér søgning
Nulstil alle
Lagerstatus
Nulstil
  • (1)
  • (0)
Vis kun
Nulstil
  • (5)
Pris
Nulstil
675
675
13995
13995
675kr.13995kr.
Vis:
36
produkter1 - 8 af 8
Visning:
Sortér:
Anbefalet

Hvorfor vælge en Weber kulgrill? 

Med en kulgrill fra Weber får du en autentisk grilloplevelse, hvor du kan nyde duften af røg, og lyden af de knitrende kul, der spreder stemning på terrassen. 

Weber har både transportable kulgrill og store kuglegrill med god plads til både mad, grillredskaber og tilbehør.  

Her er fordelene ved at vælge en Weber kulgrill:  

  • Låg, bund, grillrist og håndtag er lavet af materialer som holder til vind og vejr 
  • Rustfrit aluminiumsspjæld i toppen gør det muligt at regulere lufttilførslen. Når du griller, skal spjældene være åbne 
  • Briketter holdes nemt på plads med enten kulbakker eller kulskinner, så du har styr på dem 
  • Flere modeller kommer med One-Touch rengøringssystem, som gør det nemt at fjerne aske når du er færdig med at grille. Asken opsamles nemlig i en beholder som er lige til at tømme. 

En kulgrill bliver meget varm, men tager til gengæld lang tid om at opnå den rigtige temperatur. Derfor skal du tænde op i grillen i god tid. 

Hvilken Weber kulgrill skal du vælge? 

Det kommer selvfølgelig an på dine behov. Har du brug for en kompakt, lille grill som du kan tage med ud i det fri, anbefaler vi enten at du vælger Weber Go-Anywhere eller Weber Smokey Joe. Begge kulgrill er store nok til at du kan tilberede et måltid mad, men samtidig små nok til at du kan smide dem om i bagagerummet på bilen og tage med på ture og ferier.  

Vil du have en kulgrill, som er nem at rengøre, skal du have fat i en af følgende modeller - som alle kommer med det smarte One-Touch rengøringssystem:  

  • Performer Deluxe GBS 
  • Master Touch GBS 
  • Summit Kamado E6 eller S6 

Både Performer Deluxe og Summit Kamado har et bord, som giver god arbejdsplads. Brug fx bordet til krydderier, tallerkner og dressinger.  

Skal du tilberede det helt store festmåltid, kan vi anbefale Ranch Kettle, som har et grillareal på imponerende 94 cm. Ranch Kettle har en udtagelig askeopsamler, hvor aske og grillrester opsamles. 

Køb din nye Weber kulgrill på davidsen.dk 

Med en Weber kulgrill kan du samle venner og familie til gode oplevelser omkring grillen. Nyd duften af røg, lydene af det knitrende kul og smagen af lækkert, saftigt kød, der får mundvandet til at løbe. Se hele udvalget af kulgrill fra Weber ovenfor og bestil med hurtig levering til adresse alle hverdage.