Ryobi one+ batterier

ET BATTERI TIL ALLE RYOBI ONE+ MASKINER

Ryobi ONE+ er et batterisystem, hvor samme batteri passer til RYOBI's store værktøjssortiment, og inkluderer alt hvad du har brug for til gør-det-selv arbejdet både til udendørs og indendørs områder.

Ryobi
maxresdefault


ONE+ 18 V batteri

RYOBI har mere end 200 forskellige produkter, hvor bare ét batteri gør det muligt at udføre en bred vifte af opgaver.

Der er forskellige batteriestørrelser, det største batteri er på 9,0 Ah og det mindste på 1,5 Ah.

Bemærk at maskiner kan kræve forskellige batterikapacitet for at yde den bedste ydeevne.

Hvad betyder Ah (Amperetimer) når du skal vælge batteri?

Ah er batteriets kapacitetsstørrelse - dvs. at jo større Ah jo længere tid kan maskinen holde sig kørende inden opladning. Batteriets fysiske størrelse bliver større, jo større Ah kapaciteten er dvs. at en lille maskine kan bliver tung og uhandy at arbejde med, hvis man vælger for stor Ah på batteriet.

Derfor anbefaler vi en Ah på minimum 5,0 til maskiner der skal arbejdes med i længere tid, og en Ah på maks. 5,0 til mindre maskiner der arbejdes med i kortere tid.

tegning af one+ batteri

IntelliCell teknologi

ONE+ batteriet er baseret på IntelliCell teknologien som betyder at batteriet overvåger hver celle og giver en individuel styring af kraft og energi. Derfor leverer batteriet den bedste optimeret ydelse og drifttid.

Hvordan kommer jeg igang med RYOBI ONE+?

Når du skal igang med købe dit værktøj kan du købe sæt, som indeholder både værktøj, batteri og lader. Eller du kan købe de forskellige produkter som solo maskiner uden batteri og lader. Køb det batteri og lader, som passer til dine behov.

badeværelse bygget med wedi byggeplader
Davidsen rådgivning

´HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Så kontakt din lokale Davidsen salgsafdeling. Med vores faglige erfaring hjælper vi dig med at finde en løsning der passer til dine ønsker og behov.

​​​​​​​​​​​​​​Vi hjælper også gerne online, så kontakt vores kundeservice.

Find mere inspiration på vores instagram
​​​​​​​Del dit byggeprojekt med os på hashtagget
#BygMedDavidsen