Mærker

Philips Hue

Philips Hue producerer intelligent belysning til både inden- og udendørsbrug. Produkterne kan styres via din smartphone eller med stemmen, og det er muligt at tilkoble diverse tilbehør som fx sensorer, kontakter og plugs.

Filtrér søgning
Nulstil alle
Lagerstatus
Nulstil
 • (33)
 • (0)
Vis:
36
produkter1 - 36 af 57
Visning:
Sortér:
Anbefalet
Side 1 af 2|1 - 36 af 57produkter

Hvad er Philips Hue?


Philips Hue er intelligent belysning som kan styres via en app eller med stemmen. 


Philips Hue tilbyder både bordlamper, væglamper, loftlamper, spots og pendler, hvilket gør det nemt at finde belysning der passer ind i din bolig. 


Du kan desuden vælge mellem lamper til både indendørs- og udendørsbrug. 


Foruden lamper har Philips Hue et stort udvalg af pærer – både med hvidt og farvet lys.


Pærerne fås med forskellige fatningstyper som fx E27, E14 og GU10.


Her er er et overblik over mulighederne med Philips Hue: 


 • Skab den rigtige stemning til enhver lejlighed – hvad enten det er en romantisk aften, eller en udendørsfest i haven. Med Philips Hue kan du både indstille lysstyrke og farve. 
 • Styr lyset med din stemme eller Philips Hue appen, som kan downloades til både Apple og Android enheder. 
 • Opret tidsskemaer, så lyset tænder og slukker på bestemte tidspunkter. Du kan fx indstille lyset til at tænde når du kommer hjem fra arbejde, eller slukke når du forlader hjemmet. 
 • Brug Philips Hue som alternativ til et vækkeur. I stedet for at blive vækket af en alarm, kan du vågne til et behageligt lys der gradvist bliver kraftigere. Du kan også indstille lyset til gradvist at aftage i styrke når du lægger dig til at sove om aftenen. 
 • Vælg mellem en bred vifte af forudindstillede programmer designet af lyseksperter. Du kan fx vælge et program til stuen, badeværelset eller køkkenet, så du får den optimale belysning i det givne rum. 
 • Synkroniser lyset med dit TV, og tag underholdningen til nye højder (kræver en Philips Hue Play HDMI Sync Box). 


Hvordan kommer du i gang med Philips Hue?


Vil du i gang med Philips Hue, er det en god ide at starte med en såkaldt startpakke. 


En startpakke indeholder en Hue Bridge – som udgør kernen i Philips Hue systemet – og enten en lampe, lightstrip eller tre pærer.  


Startpakkerne fås med forskellige lyskilder. Du kan fx vælge lyskilder med varmt til køligt hvidt lys eller lyskilder med hvidt og farvet lys. 


En af fordelene ved at vælge en startpakke er at du ikke skal tilføje lyskilderne manuelt i Philips Hue appen. De er nemlig allerede lagt ind. 


Vil du ikke købe en startpakke, kan du købe de elementer du skal bruge, enkeltvis. 


For at få det optimale ud af Philips Hue anbefaler vi dog altid at du køber en såkaldt Hue Bridge, som er en anordning der forbinder de forskellige enheder, og sørger for at de taler sammen.


Vælger du ikke at bruge en Bridge, er det vigtigt at vælge produkter som er Bluetooth-kompatible. Bluetooth er nemlig den eneste måde enhederne kan kommunikere med hinanden på uden en Bridge. 


Du skal desuden sørge for at downloade Hue Bluetooth appen i stedet for Hue Bridge appen. Begge apps er tilgængelige i Apple Store og Google Play. 


Når du har downloadet Philips Hue appen til din smartphone, får du adgang til en lang række funktioner – herunder muligheden for at indstille farveområde og styre hvornår lyset slukker og tænder. 


Skal du læse, kan du fx skabe et behageligt arbejdslys, eller du kan mindske risikoen for indbrud ved at sætte lyset til at tænde når du ikke er hjemme. 


Det er værd at nævne at du ikke behøver at købe en Philips Hue lampe for at få glæde af intelligent belysning.


I princippet kan nøjes med at købe en Philips Hue pære og skrue den i en eksisterende lampe. 


Har du en lampe hvor det ikke er muligt at bruge en pære fra Philips Hue, kan du tilkoble en såkaldt smart plug, som kan bruges med både app og Philips Hue Bridge.


Philips Hue tilbehør


Der findes en lang række Philips Hue tilbehør: 


 • Philips Hue bevægelsessensor, så lyset automatisk tænder når der registreres en bevægelse. På den måde slipper du fx for at skulle famle efter en stikkontakt når du skal op på toilettet om natten, eller hvis du har hænderne fyldt. Philips Hue bevægelsessensor fås til både indendørs- og udendørsbrug. 
 • Philips Hue Dimmer Switch, der kan bruges som vægkontakt eller fjernbetjening. Philips Hue Dimmer Switch er trådløs og bruger batterier. Med en Dimmer Switch kan du bl.a. regulere lysstyrken.
 • Philips Hue Smart Plug, som er et stik der gør det muligt at forvandle enhver lampe til intelligent belysning, også selvom den ikke er kompatibel med Philips Hue pærer. Stikket har et diskret udseende og kan bruges med både Bluetooth og Philips Hue Bridge. 
 • Philips Hue HDMI Sync Box, som tilsluttes dit fjernsyn. Med en HDMi Sync Box vil lyset matche lyd og indhold på skærmen, hvilket giver en mere intens oplevelse. Boksen kan kobles til 4 HDMI-enheder – som fx spillekonsoller og digitalbokse. 


Hvordan virker Philips Hue?


Philipe Hue fungerer ved at du forbinder en Hue Bridge til din router, og slutter den til stikkontakten. 


Når du tænder for din Hue Bridge, skal du vente til alle 3 dioder og den store knap lyser blåt. 


Download så Philips Hue appen, som er tilgængelig i både App Store og Google Play. 


Appen søger automatisk efter din Hue Bridge. 


Når din Hue Bridge er fundet, skal du trykke på den store knap på skærmen for at fortsætte opsætningen. 


Dernæst tilføjer du dine lyskilder. Du kan enten lade appen foretage en automatisk søgning eller søge manuelt ved at indtaste det 6-cifede serienummer, som står bag på lyskilden. 


Har du ikke en Hue Bridge, kan du bruge Philips Hue med Bluetooth, men det giver en række begrænsninger, som du skal være opmærksom på. 


Her er forskellene på Hue Bridge og Bluetooth: 


 • Med Bluetooth kan du tilslutte 10 lyskilder – med en Hue Bridge kan du tilslutte op til 50 lyskilder. 
 • En Hue Bridge giver et mere stabilt signal end Bluetooth fordi en Hue Bridge udsender de såkaldte zigbee signaler, som gør det muligt for enhederne at tale med hinanden. 
 • Signalet fra en Hue Bridge har en længere rækkevidde, hvilket betyder at du kan styre belysningen uanset hvor i boligen du befinder dig. Med Bluetooth kan du opleve problemer med at styre lyset i et andet rum end det du befinder dig i. 
 • En Hue Bridge gør det muligt at styre belysningen med din telefon når du er ude af huset. Det betyder fx at du kan slukke eller tænde lyset når du sidder på arbejde.


Den eneste ulempe ved en Hue Bridge er prisen, som ligger på omkring 500 kroner. Vi mener dog at pengene er givet godt ud da du får mange flere muligheder. 


Derudover er det værd at nævne at du kun behøver én Bridge. Der er altså tale om en engangsinvestering. Når du først har købt en Hue Bridge, kan du forbinde den med alle dine lyskilder.


Hvilke Philips Hue lyskilder skal du vælge?


Det kommer an på hvilke lamper de skal skrues i, og hvilket lys du ønsker. 


Her er et overblik over de Philips Hue lyskilder som du kan vælge imellem:


 • E14 pærer til almindelige lamper og lysekroner. 
 • E27 pærer 
 • GU10 pærer (spots)


Både E14 og E27 pærerne fås med tydelige glødetråde – de såkaldte Edison pærer – som giver et klassisk vintageudtryk. 


Edison pærerne fås kun med hvidt lys, mens de andre pærer også fås med farvet lys. 


Du kan både købe pærerne enkeltvis og i pakker med flere styks. 


Philips Hue sælger også de såkaldte lightstrips, som er nemme at montere – fx bag et skab eller under et gelænder. 


Udendørs kan du placere dem langs en sti eller omkring et blomsterbed.


Bruger du Philips Hue udendørs lightstrips, skal du have en Hue Bridge, hvorimod lightstrips til indendørsbrug også kan forbindes ved hjælp af bluetooth.


Køb Philips Hue hos Davidsen


Er du blevet begejstret for ideen om intelligent belysning? 


I vores sortiment finder du både lamper, pærer, startsæt, lightstrips og et stort udvalg af tilbehør. 


Vil du tage den intelligente styring af boligen til nye højder, kan du også udforske vores smart home produkter fra Salus, der bl.a. har udviklet intelligente vinduessensorer, røgalarmer og rumtermostater.