Renovering af badeværrelse

RENOVERING AF BADEVÆRELSE

Sådan gjorde Andria og Nezan!

Andria og Nezan stod over for noget af en udfordring, da de overtog nøglerne til deres nye hus.
​​​​​​​
Huset skulle renoveres fra kælder til kvist, og selvom parret kom med masser af gør-det-selv erfaring og gå-på-mod, blev det nødvendigt at trække på håndværkere for at få deres boligdrømme ført ud i livet. Pludselig havde de nemlig solgt deres lejlighed, og med to fuldtidsjobs var der ikke meget tid til at renovere hus.  

Davidsen har været en kæmpe hjælp i processen!

De to købte huset på bakken i Kolding. Blot få måneder efter overtagelsen flyttede de ind, så det var nogle hektiske måneder med mange beslutninger. Andria og Nezan havde selvfølgelig også nogle krav til, hvordan deres nye hus skulle indrettes. De går nemlig begge meget op i design og var enige om at der skulle være et sammenhængende udtryk – en rød tråd – igennem alle rum. Samtidig var det dog vigtigt at holde omkostningerne nede. Der er selvfølgelig penge at spare ved at gøre det selv, men det er også vigtigt at være god til at købe materialer ind. Derfor allierede parret sig med Davidsens tømmerhandel – en byggehandel med sønderjyske rødder. ”Piratheepan, der er trælastdirektør i Davidsen Haderslev, har været en kæmpe hjælp i hele processen. Vi har købt størstedelen af materialerne der, lige fra gulve, fliser, VVS og køkken til alle gængse byggematerialer” fortæller Nezan. ”Davidsen har en fin praktisk tilgang til tingene, og så har de leveret fra dag-til-dag.”

Scanbad produkter

Lyst og lækkert

Inden parret flyttede ind i det nye hus, boede de i en lejlighed centralt i Kolding – en lejlighed som de også havde gennemrenoveret. Her var badeværelset i mørke nuancer, så da Andria skulle beslutte sig for udtrykket i de to badeværelser, var hun klar til noget nyt. ”Det skulle være lyst og lækkert, og så har vi valgt helt ens look på begge”.

Badeværelse med eksklusivt udtryk

Det nye badeværelse oser af sjæl og charme. Det hvide, matte vaskeskab med integrerede greb har et enkelt udtryk og passer perfekt til den simple, klassiske stil med marmorfliser og flotte messingarmaturer, som giver et eksklusivt touch. Læg mærke til den dybe underskuffe, hvor der er god plads til at gemme de knap så kønne beholdere med rengøringsmidler væk, så de ikke står synligt fremme.

2 skønne badeværelser med brus

Badeværelset på førstesalen ligger i forbindelse med Andria og Nezans soveværelse, så her var det vigtigt at få installeret en bruser. Det gamle badeværelse var ikke stort nok til det, så der blev inddraget ekstra plads fra værelset ved siden af, og nu kan de glæde sig over at have to skønne badeværelser med brus. Det er åbent og lyst, hvor glas brusevæggen gør udtrykket let, lyst og flot.
​​​​​​​Se den brusetermostatsæt som de har brugt her.

Eksklusive valg af materialer der løfter det flotte look

På badeværelset er der gjort tydelige overvejelser i valget af materialer. Både armaturet og brusesættet er fra Geyser og i en mat messing overflade. Det gennemgående farvevalg i detaljerne bringer rummet sammen på flot og eksklusiv vis.

Andria og Nezan har valgt at beklæde loftet med akustikpaneler fra Troldtekt. Det simple design giver rummet et roligt og afdæmpet udtryk samtidig med at pladerne bidrager til en bedre akustik og reducerer rumklang.

Vi er så glade for vores ”nye” hus og for samarbejdet med Davidsen.

Mine gode råd til andre, som går i gang med sådan en kæmpe renovering, er at lave en god plan og finde en god leverandør, som vi har gjort det med Davidsen – det betyder meget for effektiviteten i projektet, når man kan købe de fleste elementer det samme sted”, fortæller Nezan.

Davidsen rådgivning

´HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Så kontakt din lokale Davidsen salgsafdeling. Med vores faglige erfaring hjælper vi dig med at finde en løsning der passer til dine ønsker og behov.

​​​​​​​​​​​​​​Vi hjælper også gerne online, så kontakt vores kundeservice.

Find mere inspiration på vores instagram.
Del dit byggeprojekt med os på hashtagget
#BygMedDavidsen