VVS
Filtrér søgning
Nulstil alle
Produkttype
Nulstil
 • (20)
 • (15)
 • (12)
 • (10)
 • (9)
 • (2)
 • (2)
 • (1)
Brand
Nulstil
 • (26)
 • (12)
 • (10)
 • (7)
 • (3)
Lagerstatus
Nulstil
 • (39)
 • (0)
Vis kun
Nulstil
 • (1)
Pris
Nulstil
16
16
22545
22545
16kr.22545kr.
Vis:
36
produkter1 - 36 af 74
Visning:
Sortér:
Anbefalet
Side 1 af 3|1 - 36 af 74produkter

Laufen toilet


Gennem mere end 125 år, har LAUFEN som total badeværelsesleverandør været med til at forme, hvordan det moderne badeværelse ser ud gennem både tekniske innovationer såvel som at rykke til grænserne for eksklusivt design og æstetik.


LAUFEN er mest kendt for deres samarbejde med mange af de store lokale og internationale designere, men ynder ofte selv at sætte fokus på det traditionsrige håndværk, der danner grundlag for den høje schweiziske kvalitet, der kommer ud fra fabrikkerne.


Som en del af verdens største producent af sanitetskeramik, har LAUFEN både historien og kapaciteten til konstant at skabe nye spændende produkter af højeste kvalitet, hvilket også involverer lokale tilpasninger af både funktion og design.


Med sådan en størrelse følger naturligvis også en pligt om ansvarlig produktion. Derfor har LAUFEN forpligtet sig til at bidrage til FNs verdensmål for bæredygtig udvikling og udpeget otte af dem, som kan påvirkes direkte af virksomheden. Disse otte mål arbejdes der aktivt med løbende at lave forbedringer på, og man er med høj genanvendelse og energiforbedringer allerede nået langt.


Dette ses som en proces, der allerede har været undervejs i mange år, og som til stadighed udvikles og forbedres. LAUFEN tror ikke på en hurtig løsning, men derimod den kontinuerlige proces, der altid er værd at udvikle på.


 


Værd at overveje inden du køber


Inden du bestiller et nyt toilet, er der flere ting som du bør tage stilling til.


Overvej især om du ønsker et væghængt toilet eller et stående toilet. Der er nemlig stor forskel på de to varianter – både når det kommer til hvor meget plads de optager, hvor nemme de er at rengøre og reparere og hvad de koster.


Med et væghængt toilet installeres cisternen – dvs. den kasse som indeholder skyllevand – inde i væggen. Det betyder at toilettet fylder mindre. Desuden er det nemmere at gøre rent fordi du ubesværet kan komme ind under toilettet. Vær dog opmærksom på at prisen for et væghængt toilet er væsentlig højere end for en stående model. Det er ikke normalt at det koster 3-5 gange så meget.


Et stående toilet er til gengæld ikke blot billigere, men også nemmere at reparere hvis det går i stykker. Det skyldes at cisternen er bygget sammen med toiletkummen og derfor er nemmere at komme til.


 


Hvad med designet?


Selvom de fleste toiletter ligner hinanden, kan der dog være betydelige forskelle i designet. Det klassiske toilet har bløde, organiske former, men der fås også firkantede modeller med skarpe kanter – en oplagt løsning hvis du ønsker at skabe et unikt og anderledes udtryk.


Det mest almindelige farvevalg er hvid. Dog ses toiletter nogle gange i mere prangende farver som fx lilla eller blå. Husk dog på at huset kan være sværere at sælge hvis toilettet har en speciel farve. Derfor er hvid altid det sikreste valg.


 


Skyltyper


Mange toiletter har to slags skyl – et lille og et stort. Det lille skyl bruger typisk 3 liter vand, mens det store skyl bruger 6 liter vand.


Ved at vælge et toilet med både lille og stort skyl, kan du reducere vandforbruget betydeligt. Du kan dog opnå en endnu større besparelse ved at vælge et toilet der kun bruger henholdsvis 2 og 4 liter vand.


 


Ofte stillede spørgsmål


Q: Hvad koster et toilet?


A: Toiletter fås i flere prisklasser, men koster typisk fra 1500 kr. og op. I den billige ende af skalaen finder du stående toiletter, mens du i den dyrere ende finder de væghængte modeller. Se vores priser ovenfor.


Q: Hvad gør man ved et stoppet toilet?


A: Et toilet bliver ofte tilstoppet fordi der skylles køkkenrulle, bleer, vatpinde eller bind ud i toilettet. Derfor bør du først og fremmest undgå at skylle andet ud end almindeligt toiletpapir. Er uheldet ude, kan du forsøge at fjerne tilstopningen med en svupper. 


Find et billigt toilet hos Davidsen


I vores webshop finder du en bred vifte af toiletter. Vi har både stående toiletter, væghængte toiletter og diverse toilet tilbehør.


Levering sker med stor lastbil direkte til din adresse. Du har også mulighed for at afhente det i et af vores mange byggemarkeder. Blot vælg hvilken butik du ønsker at afhente det i når du har lagt det i indkøbskurven.