Hvorfor vælge Cedral Lap?

Med fibercement er mulighederne uendelige. Fibercementplader kommer i mange former og farver, så der er gode muligheder for at finde noget, der falder i din smag.
Cedral er et af de førende mærker indenfor facadebeklædning i fibercement.
​​​​​​​Og det er der gode grunde til.


Et pænt resultat

Tykkelsen på plankerne skaber et dybere mønster, hvilket giver et ægte og mere levende udtryk i træstrukturen. Cedral fås i mange farver, så det passer til netop din stil. Du kan også få fremstillet planker i præcis den farve, du ønsker. Plankerne er alle fremstillet i 19 centimeters højde, hvilket giver et flot og ensartet resultat.

Cedral lap wood facadeplanke
Cedral Lap Ivarplank
Cedral Lap wood antrazit
Cedral lap glat struktur
Etex cedral lap wood hvid

Lav vedligeholdelse og god holdbarhed
​​​​​​​

Cedral Lap er 10 mm tykke, hvilket er 25% tykkere end andre udbydere på markedet. Dette gør plankerne mere modstandsdygtige overfor det nordiske klima med frost og regn. Malingen er specifikt udviklet til fibercement og er UV modstandsdygtig. Den vil derfor beskytte facaden på din bolig i mange år.

Cedral Lap er desuden formstabilt og modstandsdygtigt over for råd, så du slipper for at udføre regelmæssig vedligeholdelse. Skulle plankerne blive snavset, kan de nemt skylles med vand og mildt rengøringsmiddel.Nem montering

Det tager 25% mindre tid at montere en Cedral facade sammenlignet med andre fibercement planker på markedet. Det skyldes blandt andet, at man ikke behøver at kantmale Cedral.

Plankerne er 19 cm høje, hvilket er 6,8% højere end markedet. Det betyder, at du har brug for færre planker for at dække din facade, og de er derfor mindre tidskrævende.

Desuden er Cedral solid og hårdfør, hvilket gør det nemt at transportere og håndtere plankerne. Plankens styrke gør at der er en meget lav risiko for brud.​​​​​​​

Se vores udvalg Cedral fibercementplader her

Cedral lap antikhvid
Cedral lap glat struktur

Har du brug for hjælp

Det kan være svært at vælge det rigtige materiale, der passer til dine behov. Du er altid velkommen i din lokale Davidsen eller til at kontakte kundeservice, hvis du mangler rådgivning.