Davidsen lancerer ny elevuddannelse i samarbejde med Mommark Handelskostskole

27-02-2019

Davidsen Tømmerhandel A/S går i luften med en ny og spændende elevuddannelse, udviklet i samarbejde med Mommark Handelskostskole, der skal tiltrække de bedste elever med henblik på en spændende karriere i virksomheden.

Davidsens elevuddannelse foregår både på skolen og ude i Davidsens afdelinger. Den indeholder bl.a. introduktionsforløb, studietur, produkt-workshops, salgstræning med Davidsens egen salgstræner, mulighed for at tage et akademifag samt et ”Train-the-Trainer” forløb for de elev ansvarlige i Davidsen.

”Vi har udviklet Davidsen Akademiet med målrettede interne forløb inden for ledelse og salg. I dette koncept har vi også udviklet et helt særligt Elev Akademi, som honorerer vores stærke ønske om at løfte vores elevuddannelse og dermed tiltrække de allerbedste elever fra hele landet og få dem ledt ind på de spændende karriereveje i koncernen”, fortæller HR direktør i Davidsen, Tina Kaiser.

Helle Guldhammer Kristensen, vicedirektør på Mommark Handelskostskole, fortsætter: ”Vi glæder os over samarbejdet med Davidsen om deres nye Elev Akademi. Når Davidsen samler alle deres elever på Mommark, kan vi tilbyde dem skræddersyede skoleophold, som passer til koncernen og samtidig giver eleverne på tværs af afdelingerne en særlig oplevelse af fællesskab, kultur og identitet. Desuden får eleverne det maksimale ud af skoleopholdene, når de er væk hjemmefra og bor på Mommark i et 24/7-læringsmiljø.”

Davidsen har en meget stor del af sin forretning i det sønderjyske og har i det hele taget sin dybe forankring i Sønderjylland. Gennem de senere år, har virksomheden udvidet sine aktiviteter til resten af landet. I de kommende år, vil der være stort fokus på at udvikle digitale værktøjer og dermed understøtte den udvikling, der er i byggeriet.

”Det har stor betydning for os, at vores elever kan gennemgå uddannelsen i Sønderjylland, hvor vi har vores rødder. Vores elever er vores fremtid, så det er afgørende, at vi investerer i deres udvikling. Da Mommark både er langt fremme i forhold til arbejdet med nye digitale teknologier, har placeringen i Sønderjylland og i det hele taget har budt rigtig godt ind på vores ønsker, så er det glædeligt for os, at vi nu kan indgå dette samarbejde”, udtaler Tina Kaiser.Davidsen sender de første elever til Mommark i sommeren 2019.