PRESSE

Her finder du de seneste pressemeddelelser og nyheder fra Davidsen. Vi vil altid gerne besvare spørgsmål fra pressen.

Davidsen støtter SES Speedway i 2024 med forlængelse af sponsorat

22-01-2024

Davidsen støtter SES Speedway i 2024 med forlængelse af sponsorat

Som virksomhed med stærke rødder i det sønderjyske og i særdeleshed Vojens, er vi glade og stolte af at fortsætte vores sponsorat og støtte til det professionelle speedwayhold og Vojens Speedway Center. For os i Davidsen er det vigtigt at være en del af lokalsamfundet, og at vi kan være med til at investere i fællesskabet.

45-års jubilæum i Davidsens Tømmerhandel

20-12-2023

45-års jubilæum i Davidsens Tømmerhandel:
Nu har Bjarne fået Den Kongelige Belønningsmedalje.

Efter 45-års ansættelse i typehus-afdelingen hos Davidsens Tømmerhandel i Vojens gik Bjarne Frank på pension i sommer. Nu har han så modtaget Den Kongelige Belønningsmedalje for sit lange, trofaste virke i virksomheden.

Ny trælastdirektør hos Davidsens Tømmerhandel i Vejle

18-12-2023

Ny trælastdirektør hos Davidsens Tømmerhandel i Vejle:
Det er en erfaren profil, der er ny trælastdirektør hos Davidsens Tømmerhandel i Vejle.

Lars kommer med mange års erfaring fra trælast- og byggebranchen, hvor han har siddet i nøglepositioner både indenfor salg, ledelse og rådgivning til håndværkere og byggeriet som er hans store passion.

Davidsens Tømmerhandel går sammen med Realdania og Videncentret Bolius:

06-11-2023

Davidsens Tømmerhandel går sammen med Realdania og Videncentret Bolius:
​​​​​​​
​​​​Stort projekt skal udbrede kendskabet til biobaserede byggematerialer

Ét af landets største byggemarkedskæder, Davidsens Tømmerhandel, går nu, som et ud af fire byggecentre, sammen med Realdania og Videncentret Bolius i et projekt, der skal udbrede kendskabet til biobaserede byggematerialer. Projektet er støttet med 200.000 kr. gennem den filantropiske forening Realdania og forhåbningen er at skabe bedre rammer for byggemarkederne til at understøtte anvendelsen af biobaserede byggematerialer i byggeriet.

Ny trælastdirektør vil fortsætte positiv vækst i lokal Grindsted-tømmerhandel

12-10-2023

Vokseværk hos Davidsens Tømmerhandel:
Ny trælastdirektør vil fortsætte positiv vækst i lokal Grindsted-tømmerhandel

Davidsens Tømmerhandel i Grindsted har vokseværk og der er potentiale for yderligere vækst i den sydjyske afdeling. Tidligere på året blev trælasten udvidet og nu står en ny trælastdirektør klar til at fortsætte den positive udvikling. Øverst på Piratheepan Sivanyanams agenda er en ambition om at gøre det endnu lettere for lokale håndværkere og gør-det-selv kunder at handle byggematerialer i Grindsted. 

Rejsegilde hos Davidsens Tømmerhandel i Vejle

04-10-2023

Rejsegilde hos Davidsens Tømmerhandel i Vejle

I foråret blev spaden sat i jorden til udvidelsen af Davidsens Tømmerhandel i Vejle Nord. Nu er anden etape af udvidelsen i fuld gang, der blandt andet byder på mere end en fordobling af butiksarealet. Under årets netop afholdte håndværkermesse kunne rejsegildet af den nye tilbygning så fejres.

79 år med Davidsens Tømmerhandel

03-10-2023

79 år med Davidsens Tømmerhandel

Det er med stor stolthed og ydmyghed, at vi søndag d. 1. oktober kunne fejre Davidsens Tømmerhandels 79-års fødselsdag. Der er sket rigtig meget siden etableringen tilbage i 1944, da Christian Davidsen åbnede sin første tømmerhandel i Sommersted, Sønderjylland. 

Davidsen med forlængelse af hovedsponsorat i SønderjyskE

28-09-2023

Davidsen med forlængelse af hovedsponsorat i SønderjyskE

Davidsens Tømmerhandel fortsætter det snart 20-årige samarbejde med landsdelsprojektet Sønderjysk Elitesport. Nu forlænger den kendte trælastkoncern også hovedsponsoratet i SønderjyskE Kvindehåndbold, som har hjemmebane i Arena Aabenraa.

Ny trælastdirektør hos Davidsens Tømmerhandel i Albertslund

11-09-2023

Ny trælastdirektør hos Davidsens Tømmerhandel i Albertslund

Det er ikke mange år siden, at Davidsens Tømmerhandel var et ukendt navn for de fleste i Albertslund, men siden virksomheden købte Optimera i 2019, har tømmerhandlen gjort sig bemærket blandt lokale håndværkere og entreprenører samt det lokale foreningsliv. Nu får afdelingen ny trælastdirektør, der glæder sig til at være en del af den positive udvikling i området.

Keep it simple": Davidsen i part­­nerskab med Safe-Con om nem og prisvenlig LCA-beregning

5-09-2023

Keep it simple": Davidsen i part­­nerskab med Safe-Con om nem og prisvenlig LCA-beregning

Øget administration og tvivl om, hvordan man i praksis griber de lovpligtige klimaberegninger an – det er nogle af de udfordringer, som især mindre håndværksmestre og private bygherrer slås med, siden kravene til LCA-beregninger i nybyggeri trådte i kraft i januar 2023. Derfor lancerer Davidsens Tømmerhandel nu et brugervenligt, digitalt værktøj til byggerier under 1.000 m2, der skal lette dokumentationsbyrden.

Finske Kesko køber aktiemajoriteten

23-08-2023

Finske Kesko køber aktiemajoriteten i Davidsens Tømmerhandel

Den finske handelsvirksomhed Kesko køber 90% af ejerandelene i den danske tømmerhandelskæde Davidsen. Købet sker som led i et generationsskifte og skal gøre Davidsen klar til næste etape af den vækstrejse, som virksomheden har været på det seneste årti. 

partneraftale med KIF Kolding

18-08-2023

Davidsen opgraderer partneraftale med KIF Kolding

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at vi har opgraderet vores sponsorat med KIF Kolding, og samtidig byder to unge håndboldtalenter velkommen i Davidsen, Kolding (Platinvej) som salgstrainee d. 1. september 2023. Den gode nyhed kommer på hhv. KIF Koldings og Davidsens LinkedIn/B2B facebook i dag kl. 11.30. Giv gerne vores nye kollegaer et like. 

Sønderjyske Fodbold - Hovedsponsor

07-07-2023
Davidsen bliver hovedsponsor og får markant plads på brystet

Davidsen har indgået et hovedsponsorat med Sønderjyske Fodbold og bliver eksponeret med den store logoplads på midten af spillernes kamptrøjer.  Davidsen har siden dannelsen af Sønderjyske Fodbold været en markant og meget vigtig sponsor i klubben, og nu skruer den sønderjyske virksomhed op for støtten til hele Sønderjyllands fodboldhold.

Åbning Grønland

16-06-2023
Grønlandsk byggeaktivitet fører til udvidelse hos Davidsens Tømmerhandel

Den 15. juni slår Davidsens Tømmerhandel dørene op for deres netop udvidede og moderniserede afdeling i Nuuk. Udvidelsen sker på baggrund af en vækstende byggebranche i Grønland samt en prioritering af det grønlandske marked, som har resulteret i større lokal efterspørgsel på byggematerialer og specialiseret faglig viden om grønlandsk byggeri blandt professionelle kunder.

Davidsen Årsregnskab

31-05-2023
Davidsens toplinje runder 4 mia. kr. i 2022 – fortsatte strategiske investeringer har fuldt fokus

Drevet af et langt større fokus på det professionelle byggeri voksede omsætningen hos familieejede Davidsens Tømmerhandel i 2022 med 8,4 procent til 4,156 milliarder kroner.

01-05-2023
DAVIDSEN DM I PADEL

I foråret 2023 afholdt vi vores hidtil største kundeevent på tværs af Davidsen: Davidsen DM i Padel.
Det har været en intens turnering, hvor fællesskabet, sporten og kampgejsten virkelig er blevet dyrket.

25-04-2023
DAVIDSEN UDVIDER I VEJLE

Spaden er netop blevet sat i jorden til første etape af en større udvidelse hos Davidsens Tømmerhandel i Vejle Nord. Udvidelsen er en del af ambitiøse vækstplaner for Trekantområdet og indebærer en tocifret millioninvestering, der blandt andet mere end fordobler det nuværende butiksareal. Det skal bruges på et endnu større sortiment, der er forankret i afdelingens dybe lokale kendskab.

21-03-2023
PATRICK S. ANDERSEN: FRA ELEV TIL TRÆLASTDIREKTØR PÅ 6 ÅR

Det trak både overskrifter og ekstra opmærksomhed, da 26-årige Patrick Skov Andersen i august 2022 blev trælastdirektør for Davidsens lokation i Vojens. Fokus var især på hans unge alder og det faktum, at der kun gik 6 år fra han som nyudklækket student startede som elev i Davidsen, til han kunne sætte sig i direktørstolen. Vi har talt med nu 27-årige Patrick Skov Andersen om hans kometkarriere, og hvad det kræver at bryde gennem branchens usynlige barriere.

22-02-2023
DAVIDSENS BYGGEMATERIALER PAKKES NU I 100% GENBRUGSPLAST

I samarbejde med vores leverandør BetaPack A/S har vi over en længere periode eksperimenteret med at øge mængden af genbrugsplast i vores emballage. Det har været vigtigt for os, at omstillingen til genbrugsplast ikke gik ud over kvaliteten. Byggematerialerne skal selvfølgelig altid være godt beskyttet under opbevaring og ved levering fra os til vores kunder. Det er nu lykkedes at udvikle vores pakkefolie i 100% genbrugsplast (PCR) uden at gå på kompromis med kvaliteten.

05-01-2023
DAVIDSEN VOKSER I SVENDBORG - LOGISTIKOPGAVER RYKKES TIL VOJENS

Efter markant fremgang i Davidsens Grindsted afdeling, skrues der nu yderligere op for faglighed og fokus på håndværkerne. For at give endnu mere plads til de professionelle kunder og udvide det professionelle sortiment markant, rykker Daviden nu en række logistikcenter opgaver til sit nyudbyggede logistikcenter i Vojens. Dermed frigives to haller og et stort udendørsareal, der bl.a. giver plads til, at Davidsens populære håndværksmesser kommer til Grindsted i 2023.

18-11-2022
DAVIDSEN ÅBNER NY TØMMERHANDEL I SVENDBORG

I dag åbner Davidsens Tømmerhandel  en ny stor tømmerhandel i Svendborg. Dermed styrkes tilstedeværelsen på Fyn, og vi er klar til at betjene de sydfynske håndværkere og gør-det-selv folk med faglig sparring og et stort sortiment.

27-10-2022
DAVIDSEN STØTTER KNÆK CANCER

I Davidsen støtter vi igen op omkring Knæk Cancer, hvor Davidsen donerer 100.000 kr. til kampen mod kræften.Det er en hjertesag for os at støtte forskningen, behandlingen samt støtten til patienter og pårørende. De fleste af os har haft kræften tæt inde på livet, og vi håber at donationer som vores kan være med til at gøre en forskel.

​​​​​​​Vi står sammen om at kæmpe for ”ET LIV UDEN KRÆFT”.

Sammen er vi stærkere.

05-10-2022
DAVIDSEN VENSLEV FÅR NY TRÆLASTCHEF

Davidsens Tømmerhandel i Venslev har i flere år oplevet en positiv udvikling og øget efterspørgsel fra både de professionelle håndværkere og gør-det-selv folket. Men vækstambitionerne er større, og med Andreas Beese som ny trælastchef er målet at udvikle forretningen de kommende år. Andreas Beese har allerede en lang karriere i trælastbranchen og kommer til Venslev med et kæmpe netværk blandt de sjællandske håndværkere i bagagen.

02-06-2022
DAVIDSEN ÅBNER FOR DØGNSERVICE TIL HÅNDVÆRKERE PÅ FYN

Som led i en stigende efterspørgsel og videreudvikling af en række tiltag, der effektiviserer håndværkernes hverdag, åbner Davidsens Tømmerhandel  nu for, at håndværkere på Fyn kan benytte en ny døgnservice. Muligheden for at bestille og afhente byggevarer hele døgnet tager afsæt i Davidsens store trælast og logistikcenter i Odense.

11-05-2022
STRATEGISK FOKUSERING ØGER DAVIDSENS TOP- OG BUNDLINJE

I et år præget af stor aktivitet og forsyningsudfordringer i byggeriet vokser omsætningen hos sønderjyske Davidsens Tømmerhandel med mere end 500 millioner kr. Det viser det netop offentliggjorte årsregnskab for 2021.

23-03-2022
DAVIDSEN ØGER SPONSORATET OG BLIVER MEDSPONSOR I SØNDERJYSKE DAMEHÅNDBOLD

Davidsen, der har bakket op om SønderjyskE Damehåndbold siden skabelsen i 2004, øger nu sit sponsorat og bliver medhovedsponsor for den nyslåede ligaklub. 

9-12-2021
DAVIDSEN TØMMERHANDEL OG BORGMESTER BO HANSEN TAGER FØRSTE SPADESTIK TIL NY STOR TØMMERHANDEL I SVENDBORG.

Efter et år med salgskontor og en mindre butik og trælast i Svendborg sætter Davidsens Tømmerhandel nu fart på næste fase af de sydfynske investeringer - nemlig byggeriet af en ny, stor tømmerhandel på Grønnemosevej 26.

25-10-2021
DAVIDSEN SKÆRPER PROFILEN OG INVESTERER I FORNYELSE AF DE SØNDERJYSKE FORRETNINGER

Alt til byggeri og endnu mere til den professionelle håndværker, semi-proffen og gør-det-selv-kunden. Sådan lyder den korte formel på de butiks- og konceptinvesteringer, som Davidsens Tømmerhandel i de kommende måneder folder ud over alle sønderjyske forretninger. 

22-10-2021
DAVIDSENS TØMMERHANDEL STØTTER KAMPEN MOD KRÆFT

Vi har i Davidsen igen besluttet at støtte op omkring 'Knæk Cancer', hvor Davidsen donerer 100.000 kr. til kampen mod kræften.

Davidsen sætter en stor ære i at hjælpe alvorligt kræftramte, samt sikre forskningen fremadrettet.


12-05-2021
DAVIDSEN TØMMERHANDEL VOKSEDE 1 MIA. I 2020

Med en omsætningsfremgang på 45% til 3,34 mia. kr. og et tredoblet resultat før skat var 2020 et yderst tilfredsstillende år for sønderjyske Davidsens Tømmerhandel. Effektiv integration af Optimera-kæden bidrog sammen med høj aktivitet i erhvervsmarkedet og stor vækst i onlineforretningen til fremgang i alle dele af forretningen. Med den succesfulde integration af Optimere-kæden sigter adm. direktør, Henrik Clausen, mod nye opkøb i nær fremtid.