Drømmer du om et nyt garderobeskab - eller mere skabsplads?

Design nemt dit eget garderobeskab med skydedøre i vores online garderobeberegner. Du kan gemme dit design undervejs, og færdiggør det når det passer dig.

Få et tilbud/bestil dit skab ved at kontakte din nærmeste Davidsen butik, eller ved at sende en mail til [email protected] - med din tegning vedhæftet.

Garderobeberegner

Design dit drømmeskab

Du får op til 40% mere opbevaringsplads - sammenlignet med et standard skab.

Du får dansk kvalitet der holder til en families intensive hverdagsbrug.

​​​​​​​Du kan forvente en kort leveringstid - svarende til inden for 2-3 uger.

Sådan tegner du et garderobeskab efter dine mål og behov

  1. Vælg, hvor garderobeskabet skal placeres i rummet

  2. Indtast garderobeskabets ønskede mål

  3. Vælg skabets indretning

  4. Vælg skydedørenes design

  5. Vælg farver og materialer

  6. Gem tegningen.

OBS: Når du besøger en af vores salgsafdelinger, finder vi din tegning frem via den e-mail du indtastede, da du gemte tegningen online, og hjælper derefter med at bestille dit skab.

Garderobeskabe

Sådan måler du op til dit nye garderobeskab

Mål højde, bredde og dybde:

Højde (Gulv til loft) Yderst til venstre (A) / På midten (B) / Yderst til højre (C) Er målene ikke ens, skal du bruge det mindste mål.

Bredde (Ved gulv + loft) Gulv (E) / loft (D) Er målene ikke ens, skal du bruge det mindste mål.

Dybde (F) ​​​​​​​Vi anbefaler en standarddybde på 68 cm, for at få optimal plads til skydedøre og tøj på bøjler.


SKAB OVERBLIK I DIT SOVEVÆRELSE
En funktionel og praktisk garderobe, hvor tingene er lette at overskue og pladsen er udnyttet optimalt. Med et utal af indretnings-muligheder kan du skabe orden og harmoni i din skabsindretning.

UDNYT PLADSEN PÅ KONTORET
Har du brug for lidt ekstra opbevaringsplads, så kan du med fordel udnytte at vores skydedørsskabe kan tilpasses steder med begrænset plads. Fx i gæsteværelset eller på kontoret.

PRAKTISK MEN PÆNT I ENTRÉN
Det første rum du møder, når du kommer hjem er typisk dit bryggers eller din entré. Der skal være plads til sko, jakker og alt det andet. Det skal være praktisk samt funktionelt - med mulighed for at gemme væk.

Garderobeskabe

Garderobeskab med skydedøre

Et garderobeskab med skydedøre kan designes, så det matcher resten af din bolig 100%. Drømmer du om et minimalistisk garderobeskab, er glatte dørfyldninger vejen frem. Skal stilen være klassisk, kan du med fordel vælge dørfyldninger i trælook og tilføje sprosser. Bliv klogere på mulighederne, og få inspiration til, hvilke modeller, farver og materialer du kan vælge.

Garderobeskabe

Indret dit garderobeskab

Der skal ikke meget til for at gøre en god garderobeindretning endnu bedre. Det rigtige antal hylder. Skuffer til hvert familiemedlem, så det er nemt at holde orden. En bøjlestang placeret i den rigtige højde eller skohylder, der får sko og støvler væk fra gulvet – alt sammen detaljer, der gør glæden ved dit garderobeskab endnu større.

Garderobeskabe

Luksus til hverdagen

Drømmer du om en lækker garderobeløsning, hvor der er god plads, og hvor du nemt kan få overblik over tøj, sko og tilbehør? Så er et walk-in closet løsningen. Den åbne garderobeindretning gør det lidt sjovere at holde orden, og er ren luksus, når du skal finde dagens outfit. Indret dit walk-in closet med en blanding af hylder, skuffer, bøjlestænger, bukseudtræk og skohylder, og tilføj et stort spejl for at fuldende oplevelsen.

Garderobeskabe

Opmåling og montagevejledninger

Inden du bestiller en ny garderobe med skydedøre på mål, skal du have tommestokken eller lasermåleren frem. Er det første gang, du prøver at måle op, kan du sikre dig mod fejl ved at tage udgangspunkt i vores vejledninger samt videoguides til opmåling og montage.    

Del dit garderobeprojekt med os på #BygMedDavidsen