Garderobe-indretning

Drømmer du om et velorganiseret garderobeskab, er det en god idé at give dit tøj faste pladser. Bluser på én hylde, t-shirts på en anden, bukser på bukseudtræk, strømper i én skuffe og tilbehør i en anden. Få tips til din garderobeindretning, og se tilbehøret, der gør din hverdag lettere.

Garderobeskabe
Garderobeskabe

Garderobeindretningens rygrad

Hylder og skuffer er essentielle for garderobeskabets indretning. Hylder er især gode til sammenfoldet tøj, der kan ligge oven på hinanden uden at rode. Skuffer er smarte til at opbevare mindre ting og skabe orden. Placerer du dine skuffer fra hoftehøjde og ned, kan du nemt se ned i dem og derved få et godt overblik.

Tegn din egen garderobe

En velovervejet garderobeindretning er afgørende for at undgå, at din garderobe bliver rodet og uoverskuelig. Med hylder, bøjlestænger, udtrækskurve og skuffer kan alting få sin faste plads, så du ved, hvor tingene hører til, og hvor du skal lede, når dagens outfit skal vælges. Tegner du dit eget garderobeskab med vores online garderobeberegner, kan du selv vælge nøjagtigt det tilbehør, der passer til din hverdag.

Design dit drømmeskab, og se din pris - Prøv vores online beregner her

Garderobeberegner

Du får op til 40% mere opbevaringsplads - sammenlignet med et standard skab.

Du får dansk kvalitet der holder til en families intensive hverdagsbrug.

​​​​​​​Du kan forvente en kort leveringstid - svarende til inden for 2-3 uger.

Garderobeskabe

Personlig indretning

God garderobeindretning handler om at kende dine behov. Har du lange kjoler og frakker, der skal hænge på bøjler, har du brug for plads i højden. Har du derimod mange skjorter, kan du udnytte skabets højde ved at have to bøjlestænger over hinanden med ca. 1 meters mellemrum.

Et godt tip er at indrette garderoben med bøjlestænger i midten af skabet, så der er plads til skuffer og udtræk i siderne, hvor skydedøre ikke risikerer at komme i vejen.

Undgå krøllede bukser

Stryger du dine bukser? Så er det en god idé at indrette dit garderobeskab med vores bukseudtræk, der sikrer, at dine bukser stadig ser nystrøgne ud, den dag du skal have dem på. På bukseudtrækket kan du hænge op til 8 par bukser, uden at de bliver krøllede. Udtrækket fungerer som en skuffe og giver dig det perfekte overblik, når du trækker det ud fra skabet.

Placér udhænget minimum 60 cm over gulvet, så bukserne kan hænge foldet en enkelt gang uden at røre gulvet.

Få plads til sko og støvler

Fodtøj har en tendens til at ligge og flyde i en uoverskuelig bunke. Det kan du nemt lave om på ved at indrette dit nye garderobeskab med udtrækshylder til sko. Udtrækshylderne gør det nemt at skabe overblik og organisere dit fodtøj efter, hvad du bruger mest.

Gem det kedelige

Skydedøre skjuler din garderobeindretning, og det skal du udnytte. Praktiske ting som strygebræt eller tøjdamper kan nemt gemmes bag skydelåger og stadig være inden for rækkevidde, når tøjet skal glattes.

Lågerne kan designes, så de matcher resten af din bolig. Skal de falde i et med dine hvide vægge, kan du vælge helt glatte hvide låger. Drømmer du om, at lågerne skal tilføje din indretning kant, er farver eller trælook en flot løsning.

Bliv klogere på mulighederne og få inspiration til, hvilke modeller, farver og materialer du kan vælge.

Garderobeskabe
Garderobeskabe

Walk-in

Indretningen af dit walk-in closet skal være velorganiseret, så du hurtigt kan få overblik over tøj, sko og accessoires, og du får følelsen af luksus, når du træder ind i din garderobe.

En god walk-in closet indretning er perfekt, når der også er taget hensyn til opbevaring af sæsontøj og store kufferter. De øverste hylder er ideelle til formålet, hvis du sørger for, at de er bredde nok. Det samme er skuffer ved gulvet der kan indeholde tøj, som du ikke bruger lige nu.

Vi hjælper dig med at gøre din drøm til virkelighed

Har du spørgsmål om garderobeskabe eller andre gør-det-selv projekter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er klar med gratis råd og vejledning - både personligt i butikken, eller over telefonen.​​​​​​​

Del dit garderobeprojekt med os på #BygMedDavidsen