Skydedøre på mål

Skydedøre er en flot og praktisk løsning, der kan bruges i hele din bolig, uanset om du mangler opbevaringsplads i soveværelset, på børneværelset, på kontoret, i entreen eller måske i køkkenet.

Skydedøre på mål
Garderobeskabe
Garderobeskabe

Vælg de rigtige skydedøre

Der er mange muligheder, når du vælger skydedøre til din opbevaringsløsning. Det første, du skal vælge, er rammen med gribelisten. Skydedørene fås i to forskellige modeller, der begge er designet og produceret i Danmark.

ORGANIZED EDGE

Basis skydedør til en god pris. Organized Edge har et 10 mm rammesystem i aluminium i farven silver.

ORGANIZED LEGION

Vores bedste skydedør med en kraftig profil på 20 mm, der er fremstillet af aluminium i farverne silver, hvid eller sort. Til begge skydedøre fås sprosser, der opdeler skydedørene i mindre dele og skaber et personligt udtryk​​​​​​​

Udnyt pladsen optimalt ved alt vælge skydedøre - som kan bestilles efter ønsket mål. Skydedøre skubbes til side og ikke ud i rummet, hvilket bl.a. giver dig mere plads til opbevaring.

Design dit drømmeskab, og se din pris - Prøv vores online beregner her

Garderobeberegner

Du får op til 40% mere opbevaringsplads - sammenlignet med et standard skab.

Du får dansk kvalitet der holder til en families intensive hverdagsbrug.

​​​​​​​Du kan forvente en kort leveringstid - svarende til inden for 2-3 uger.

Sæt FARVE

Davidsen skydedøre fås i et væld af klassiske farver og materialer, der matcher den skandinaviske stil. Det giver dig mulighed for at designe personlige skydedøre og skabe det look, du drømmer om.

Nye farver frisker dit hjem op og giver kant. Vælg nyheden stengrå til dine skydedøre, når du ønsker et moderne look, eller røget eg, hvis looket skal være mørkt og eksklusivt.

Er du i tvivl om, hvordan dine skydedøre kommer til at se ud, kan du nemt få syn for sagen i vores online garderobeberegner. På den måde undgår du usikkerhed og ubehagelige overraskelser.

En ekstra dimension

Skydedøre med spejlfyldning tilføjer en ekstra dimension i din indretning. Spejlet giver dig mulighed for at tjekke dagens outfit, og spejlfleksionerne får rummet til at synes større. Det er win-win.

Du kan med fordel montere spots over skydedørene, så du har et optimalt lys, når du skal finde dit tøj. Vælg en kraftig lyskilde, der har en neutral eller varm tone.

Skydedøre med malet glas er også en mulighed. Glasset spejler rummet på samme måde som et køkken i højglans.

" Jeg har kigget på skydedørsgarderober mange forskellige steder, men hos Davidsen fandt jeg den rigtige kvalitet til den rigtig pris "

- Inge Jessen, Ribe

Indret din skydedørsgarderobe

Garderobens inventar og indretning er altafgørende for, hvordan den fungerer i hverdagen. Tænk over, hvad du skal bruge opbevaringspladen til, og få indretningen til at passe til dine behov.

En velovervejet placering af bøjlestangen gør det nemt for både store og små at hænge tøjet på plads. Roder entreen til hverdag, kan en skydedørsgarderobe, der er indrettet med en skuffe til hvert familiemedlem, gøre underværker.

Skydedøre kan bruges i alle rum

Et garderobeskab med skydelåger er ikke kun til soveværelset. Brug skydelåger på børneværelset, på kontoret, i entreen, som afdækning af eltavlen eller til et viktualierum i køkkenet. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Skydedøre er også gode til at dele et stort rum op. Mangler du et hjemmekontor, kan du bruge skydedøre til at dele stuen op, så du får et ekstra rum.

Garderobeskabe
Garderobeskabe

Populære walk-in løsninger

Det er nemt at forstå, at walk-in garderoben er populær som aldrig før. Her får du det totale overblik, når du skal klæde dig på, og så emmer en walk-in garderobe af luksus.

Skydedøre kan skærme walk-in garderoben fra soveværelset og giver god mening, når du vil beskytte dit tøj mod fugt og støv.

Mål op og monter korrekt

Inden du bestiller dine skydedøre, er det vigtigt, at du måler korrekt op. Vi har lavet en trin-for-trin guide, der gør det nemt og sikkert selv at måle op.

Når du modtager din nye skydedørsgarderobe fra Davidsen, er alle dele med, så du er klar til at montere skabet med det samme. Vores monteringsguide er lige til at gå til, og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Garderobeskabe

Vi hjælper dig med at gøre din drøm til virkelighed

Har du spørgsmål om garderobeskabe eller andre gør-det-selv projekter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er klar med gratis råd og vejledning - både personligt i butikken, eller over telefonen.​​​​​​​

Del dit garderobeprojekt med os på #BygMedDavidsen