Walk-in closet: Gør drømme-garderoben til virkelighed

Drømmer du også om en overskuelig garderobe, hvor det er nemt at holde orden, og hvor tingene har faste pladser, så er et walk-in closet løsningen. En walk-in garderobe er indbegrebet af luksus i hverdagen og kan indrettes på selv begrænset plads.

Garderobeskabe
Garderobeskabe

3 fordele ved et walk-in closet

Det er hurtigt at finde dagens outfit i et walk-in closet, fordi den åbne garderobeløsning giver overblik og gør det nemt at holde orden.

Når garderoben har sit eget rum, er der mere ro i soveværelset, og du beskytter dit tøj mod støv, lugt og fugt.

Opbevaringspladsen kan udnyttes maksimalt med et walk-in closet, der kan tilpasses loftshøjde og skæve vinkler.

Tegn din walk-in garderobe online

Har du lyst til at lege med designet af dit walk-in closet, så er vores garderobeberegner noget for dig. Her kan du se alle mulighederne og selv designe, hvordan din personlige walk-in garderobe skal se ud.

Skal der skydedøre foran walk-in garderoben, kan du nemt se farver og materialer og finde den kombination, der matcher din stil.

Design dit drømmeskab, og se din pris - Prøv vores online beregner her

Garderobeberegner

Du får op til 40% mere opbevaringsplads - sammenlignet med et standard skab.

Du får dansk kvalitet der holder til en families intensive hverdagsbrug.

​​​​​​​Du kan forvente en kort leveringstid - svarende til inden for 2-3 uger.

Er pladsen begrænset?

Selv om du ikke har meget plads, skal du ikke opgive din drømmegarderobe. Det kan ofte lade sig gøre at få plads til et walk-in closet, hvis du tænker kreativt.

Er dit soveværelse langt og smalt, kan du bruge din walk-in garderobe som rumdeler. De to afdelinger kan afskilles med skydedøre, der ikke optager plads ud i rummet, og som kan fås på mål. Du kan også vælge skydedøre med spejlfyldning og derved få en smart to-i-én løsning, der ikke fylder.

" Det er supersmart, at man kan tegne sin drømmegarderobe online, så man kan se den, før man bestiller. Og nede i butikken kunne de hurtigt finde tegningen frem og tjekke, om alt var ok "

- Ketty Nielsen, Grindsted

Indret dit walk-in closet personligt

Hylder, skuffer, udtræk og bøjlestænger sikrer orden i din walk-in garderobe og kan placeres nøjagtigt der, hvor det giver mening for dig.

Tænk over hvor mange lange kjoler og frakker, der skal være plads til, og om du helst vil hænge tøjet på bøjler eller ligge det på hylder eller i skuffer. Det betyder noget, når walk-in garderoben skal indrettes.

Find din grundform

Der findes flere grundformer, som du kan gå ud fra, når walk-in garderoben skal tegnes. Hvilken form du vælger, afhænger af dine garderobebehov, og hvor meget plads du har.

I-formen

Her er walk-in garderoben én lang løsning, der enten står op ad væggen eller bruges som en rumdeler.

Parallel-formen

To garderober over for hinanden definerer parallel-formen. Her kan du lade walk-in garderoben være et gennemgangsrum eller skjule den bag skydedøre.

U- og L-formen

Et U-formet walk-in closet giver masser af opbevaringsmuligheder, og har du pladsen, er det oplagt at indrette garderoben med en siddeplads og et stort spejl.

Hvad koster et walk-in closet?

Prisen på dit walk-in closet bliver påvirket af design, størrelse og indretning. Vi har tegnet en række standardløsninger, som du kan tage udgangspunkt i, når du vil realisere drømmegarderoben.

Skydedøre på mål

Garderobe 240 cm - Inkl. 3 døre.

Vejl. pris fra: 16.312 kr.*

Garderobeskabe

Garderobe 300 cm - Inkl. 3 døre.

Vejl. pris fra: 25.575 kr.*

Garderobeskabe

Walk-in - 3 sidet.

Vejl. pris fra: 21.620 kr.*

* Ovenstående priser er vejledende priser. Få din stærke pris ved at kontakte din nærmeste Davidsen butik - eller NU, ved at indtaste dine mål og ønsker i vores online tegneprogram.

► Sådan måler du op til din nye walk-in garderobe

Find tommestokken eller lasermåleren frem, og mål følgende:

Bredde: Mål bredden ved både gulv og loft for at finde ud af, om væggene er skæve. Det er det mindste mål, der afgør bredden.

Højde: Mål højden fra gulv til loft i hver side og på midten af garderobeskabet. Det er det mindste mål, der afgør højden.

Dybde: Standarddybden på garderobeinventar er 50,5 cm. For at få optimal plads til skinner og skydedøre skal du bruge 68 cm i dybden til dit garderobeskab med skydedøre.

Garderobeskabe

Opmålingsskema

Når du bestiller et garderobeskab med skydedøre hos Davidsen, leverer vi alt, så du er klar til at montere skabet nemt og hurtigt. Vi har sammensat en trin-for-trin guide, der gør monteringen nem og overskuelig.

Vi hjælper dig

Har du spørgsmål om et nyt walk-in closet eller andre gør-det-selv projekter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er klar med gratis råd og vejledning - både personligt i butikken, eller over telefonen.

Del dit garderobeprojekt med os på #BygMedDavidsen