Grill
Filtrér søgning
Nulstil alle
Lagerstatus
Nulstil
  • (0)
  • (0)
Vis kun
Nulstil
  • (29)
Pris
Nulstil
130
130
19995
19995
130kr.19995kr.
Vis:
36
produkter1 - 36 af 85
Visning:
Sortér:
Anbefalet
Side 1 af 3|1 - 36 af 85produkter

Hvorfor vælge en Morsø grill? 

Med Morsø får du en grill der oser af sjæl og charme. Designet er helt unikt og klæder de fleste udemiljøer. 

Flere af modellerne har et åbent design hvor du kan se direkte ind til flammerne. Det giver en helt særlig oplevelse og skaber en hyggelig atmosfære på terrassen.  

Morsø har både gasgrill, kulgrill og elgrill. Derudover har de lavet en såkaldt wokburner, som gør det muligt at lave asiatisk inspirerede retter på næsten ingen tid.  

Hvilken Morsø grill skal du vælge? 

Det kommer meget an på dine behov. Skal maden være færdig i en fart, anbefaler vi at du vælger Morsø Forno gasgrill, som fås i tre størrelser - Piccolo, Medio og Grande. Grillen tændes med et enkelt tryk på en knap og bliver varm på cirka 10-15 minutter.

Vil du have flere funktioner i én grill, bør du kigge nærmere på Forno multi gasgrill, der både kan bruges som pejs, bålsted, terrassevarmer og grill. Med Forno multi gasgrill kan du se flammerne der danser i åbningen og spreder varme og stemning på terrassen. Det er muligt at tænde op med gas, kul eller brænde. 

Forno fås også som kulgrill. Grillen står på tre ben, så den kommer op i en god højde og får et anderledes udtryk. Forno kulgrill kan både bruges til røgning og langtidsstegning af mad.  

Drømmer du om at lave velsmagende pizza, bør du overveje Morsø Forno Spin, som er en pizzaovn der bliver 400 grader varm på blot 20 minutter. Den høje temperatur giver pizzaen en sprød bund og gør det muligt at bage pizza på kun 1-2 minutter. 

Du kan også lave pizza på Morsø Forno udeovn. Udeovnen kan bruges som grill, rygeovn og pizzaovn. Her får du altså mulighed for at slippe kreativiteten løs og eksperimentere med mange forskellige retter. Samtidig kan du nyde varmen fra flammernes skær.  

Kniber det med pladsen, har Morsø lavet en elgrill - kaldet Balcone - som enten kan stå på et bord eller hægtes på altankanten, så den ikke står og fylder på altanen. Grillen vejer blot 8,6 kg og er derfor nem at smide om i bilen og tage med på ferie - eller måske en tur i kolonihaven.  

Køb din Morsø grill hos Davidsen  

Sætter du pris på originalt design, god kvalitet og fælles oplevelser, er Morsø lige noget for dig. I vores sortiment finder du både gasgrill, kulgrill og elgrill fra Morsø. Derudover har vi en bred vifte af tilbehør, som fx grillbetræk, grillhandsker og grillriste, så du kan skabe de bedste rammer for en vellykket grillaften med dem du holder af.