Henrik Clausen, Adm. direktør i Davidsen

DAVIDSEN HAR OPKØBT OPTIMERA

Mandag d. 7. oktober 2019 overtog Davidsens Tømmerhandel A/S Optimeras aktiviteter i Danmark og på Grønland. Det betyder, at når du handler i en Optimera-butik, vil du reelt set handle med Davidsen.

Tilmeld dig Davidsens nyhedsbrev for erhvervskunder og bliv holdt opdateret med relevante nyheder, gode tilbud fra Davidsen samt invitationer til vores populære events.

Hvad betyder skiftet for Optimera erhvervskunder?

Kunder ved Optimera kan fortsat handle i Optimera-butikker med deres eksisterende Optimera-kundenr. Alle Optimera-kunder har desuden fået oprettet et kundenr. hos Davidsen, så kundeaftalen også gælder i Davidsens butikker. Bemærk at der ikke er tale om én samlet konto, men to separate konti - du kan altså ikke benytte din Optimera-konto i en Davidsen-butik og omvendt.

Optimera-butikkerne er i gang med at blive konverteret til Davidsen, og efter konverteringen skal Davidsen-kundenummeret benyttes.

Optimera erhvervswebshop lukkes d. 14. november 2019
Fra d. 14. november 2019 er det ikke længere muligt at handle online i Optimera. Bestillinger frem til denne dato behandles som normalt. Efter lukningen skal bestillinger ske enten via telefon eller mail til Optimera.

Davidsen erhvervswebshop på vej
​​​​​​​
I Davidsen arbejder vi på højtryk for at blive kla med en ny erhvervswebshop, så vi igen kan tilbyde online bestilling. Webshoppen forventes at være klar i starten af det nye år, og indeholder funktioner såsom favoritlister, ordrehistorik, gensend faktura, bestilling til levering eller afhentning i butik m.v.

Mit Optimera fortsætter frem til februar 2020
Data fra Optimera er ikke længere tilgængelige.


Hvad betyder skiftet for Optimera privatkunder?

Webshoppen for private på www.optimera.dk lukkes pr. 7. oktober 2019, og alle privatkunder kan fremadrettet handle direkte på www.davidsenshop.dk, som tilbyder et bredt udvalg af alt fra byggematerialer til grill og havemøbler.

Om opkøbet

Hvem er Davidsen?

Hvorfor Davidsen?