Artikler om hytter og shelters

Hytter og shelters er populære blandt danskerne, men der er også mange regler når det kommer til småbygninger, ligesom der er mange ting at være opmærksom på når du skal bygge en hytte eller et shelter i haven. Bliv klogere på emnet med vores artikler og guides.

køb af shelter

Køb af shelter

Det er en sand fornøjelse at overnatte i et shelter og vågne op til lyden af fuglene der kvidrer, og den friske luft der rammer huden. Hvis du overvejer et shelter i haven, kan du her finde gode råd til valg af shelter.

hytte i haven

Hytte i haven

Når du skal bygge en hytte i haven, er der flere ting du skal være opmærksom på. Der er bl.a. en række regler du skal overholde, og så er det en god ide at give dit forsikringsselskab besked.

hvad koster et shelter i haven

Hvad koster et shelter i haven

Prisen på et shelter afhænger bl.a. af hvor stort det er, og hvor meget det koster. Bygger du dit shelter fra bunden, kan du spare en del penge sammenlignet med at købe det som et færdigt sæt i butikken.

placering af shelter

Placering af shelter

Det er ikke helt ligegyldigt hvor du placerer dit shelter. Placeringen har nemlig betydning for hvor meget det vil blæse og regne ind i shelteret. Vi giver dig gode råd til hvordan du skal placere dit shelter.

LÆS MERE

grunde til at sove i shelter

Gode grunde til at sove i shelter

Med et shelter kommer du tæt på naturen og væk fra dagligdagens forpligtelser. Men der er også andre grunde til at investere i et shelte til haven. Vi gennemgår dem allesammen i denne artikel.

LÆS MERE