Alt om maling

Vi har samlet masser af inspiration, guides og produktinfo, så du er klædt godt på til dit malerprojekt.

Få succes med dit malerprojekt

Hos Davidsen har vi alt du skal bruge til dit malerprojekt - både til dit uden- og indendørs malerarbejde. Vi har et bredt udvalg af produkter fra anerkendte mærker som Dyrup, Jotun, Gori og Faxe. Derudover tilbyder vi en række forskellige tilbehørsprodukter som fx pensler, ruller, afdækning, fugemasse, grundrens og meget mere.

Vælg den kategori der matcher dit malerprojekt, og bestil din maling online.

Vi toner naturligvis også din maling og træbeskyttelse i lige præcis dén farve, du ønsker – både i webshoppen og i vores byggemarkeder. Så behøver du hverken at gå på kompromis med kvalitet, udseende eller pris.

Gratis toning af din maling

Få tonet din maling i den farve du ønsker - helt gratis. Vælg mellem tusindvis af farver når du køber maling online og i vores butikker.

Toning af maling

Hos Davidsen toner vi gerne din maling, uden at det skal koste dig noget. Det betyder, at uanset om du handler i vores butikker eller i vores webshop, kan du få netop den farve, du ønsker. Med vores farvevælger kan du nemt få en fornemmelse af, hvordan farverne ser ud på væggen. Er du alligevel i tvivl, kan du naturligvis købe en farveprøve i de nuancer, du overvejer, og se farven hjemme hos dig. På den måde kan du føle dig helt sikker, når du køber tonet maling hos Davidsen.

Hold øje med det gule ’fås i flere farver’ mærke, når du handler maling i vores webshop. Det betyder nemlig, at farven kan tones i alle regnbuens farver.

Dyrup maling
Faxe maling
Gori træmaling
Jotun maling
Maling

KAN VI HJÆLPE DIG?

Inspiration til maling

Jeg søger inspiration

Mangler du inspiration til at komme i gang med dit malerprojekt? Vi har samlet vores bedste råd og inspiration i vores guides.

Bliv inspireret​​​​​​​

Vejledning til maling

Jeg søger vejledning

Har du brug for rådgivning, inden du begynder at male. Så er du altid velkommen i din lokale Davidsen eller til at kontake kundeservice.

Kontakt kundeservice

Maling sortiment

Find nærmeste butik

Vi har varehuse placeret rundt i det danske land, så du nemt kan handle dine vare. Se her hvor din nærmeste Davidsen butik ligger placeret.

Find Davidsen

Frisk væggen op med maling

Hos Davidsen finder du alt du skal bruge til dit indendørs malerprojekt. Og er du frisk på flotte detaljer, tilbyder vi fx. metalliske farver i sortimentet.

Indendørsmaling

Når væggene skal friskes op med en omgang maling, er vi med dig fra start til slut. Vi står klar med vejledning og gode råd samt et stort udvalg af kvalitetsprodukter til gode priser. Der er stor forskel på, hvilken maling du skal vælge på forskellige overflader og i forskellige rum. Vi har både refleksfri maling til soveværelset, højglans maling til køkkenet og alt derimellem. Du kan derfor trygt købe produkterne til dit malerprojekt hos os.

Inspirationskatalog - indendørs maling

JOTUN - Lady Minerals Kalkmaling

JOTUN - Lady Rediscover colordesign

JOTUN - Vores smukkeste farver

Malerprojekt

Planlæg dit malerarbejder inden du går igang.

Bestil din maling online

Vælg den kategori der matcher dit malerprojekt, og bestil din maling online.

Skal du male træværk eller facade?

Hos Davidsen finder du alt du skal bruge til dit udendørs malerprojekt - fx maling, alge- og grundrens samt tilbehør.

Udendørsmaling

I vores sortiment af udendørsmaling finder du alt det du skal bruge til at male, beskytte og vedligeholde dine udendørsområder. Valget af produkter afhænger af, hvor du skal male, og hvad der er malet med i forvejen. Hvad enten du er på udkig efter silikatmaling til facaden, træolie til terrassen eller træmaling til havemøblerne, så finder du produktet i vores sortiment.

Inspiration og guides til dine udendørsprojekter

Sådan maler du dine vinduer

Sådan maler du vinduer

Udendørsvinduer skal males regelmæssigt for at forlænge deres levetid. Plejer du dem løbende undgår du problemer med svamp, råd og mug.

Læs mere

Sådan vælger du træbeskyttelse

Valg af træbeskyttelse

Træbeskyttelse fås i mange udgaver, og med forskellige egenskaber. Det er derfor vigtigt at vælge et produkt der matcher formålet.

Læs mere

Maling af facade

Sådan maler du facaden

Du kan med fordel friske din facade op med en gang facademaling. Det er dog vigtigt at arbejdet udføres på den rigtige måde.

Læs mere

Maling af havemøbler

Glans i maling

Når du skal i gang med at male, er det vigtigt at vælge en maling med den rigtige glans.

Læs mere

Oliebaseret træbeskyttelse

Oliebaseret træbeskyttelse

Oliebaseret træbeskyttelse er ofte det foretrukne valg når der skal males på gammelt og nedslidt træværk.

Læs mere

Silikatmaling

Brug af silikatmaling

Silikatmaling kan både bruges inden- og udendørs, har en god holdbarhed og giver et råt og rustik udtryk.

Læs mere

Inspirationskatalog - udendørs maling

JOTUN - Demidekk Terrasseolie

JOTUN - Tidsløse murfarver

Udendørsmaling

Bestil din udendørsmaling online

Vælg den kategori der matcher dit malerprojekt, og bestil din maling online.

Har du tjek på dit malerudstyr?

Inden du starter malerarbejdet, er det en god ide at tjekke op på hvad du mangler af fx. malertape, afdækning, fugemasse, algerens eller lignende du skal bruge til dit malerprojekt.​​​​​​​

Tilbehør til maling

For at opnå det bedste resultat, bør du bruge produkter af høj kvalitet – både når det kommer til selve malingen, men også værktøjet og tilbehøret bør være i god kvalitet. Vi hjælper dig med at finde de rigtige tilbehørsprodukter, så du sikkert og trygt kan komme i gang med dit malerprojekt.

Inspiration og guides til valg af tilbehør

Valg af pensel

LÆR MERE OM
Valg af pensel

Når du skal male, har valget af malerpensel stor betydning for det endelige resultat. Det er derfor ikke ligegyldigt hvilken pensel du vælger.

Bestil dit malerudstyr og tilbehør online

Vælg den kategori der matcher dit behov, og bestil dit tilbehør online.

Maler tilbehør

Tjek at du har alle de redskaber du skal bruge til dit malerarbejde.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os.